Michas Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Czy siedzi ktoś z was w temacie pilotów uniwersalnych ?? a może posiada jakieś fajne cacko współgrające ze sprzętem domowym ?? Sprawa wygląda następująco ... potrzebuję dobrego pilota uniwersalnego, najlepiej jakiegoś markowego, ale nie takie za 2500zł do obslugi zarówno TV LCD, jak i tunera satelitarnego, oraz kina domowego. Niestety uciążliwe jest trzymanie obok siebie 4 pilotów (mam 2 tunery ) i obsługiwanie ich za każdym razem jak chce się coś przełączyć... Jeżeli ktoś ma w domku, a może sprzedaje i siedzi w temacie takiego ustrojstwa to będę wdzieczny za wszelkie wskazkówki i uwagi przydante przy kupnie takiego pilota . Na razie mam na oku pilota logitecha ale czytałem jakiś czas temu że nie jest on do końca dopracowany. Przedział cenowy to od 0 do maxxx 500zł
Mad_MAX Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Ja mam Logitecha i mi jakos dziala dobrze Harmony 555
Michas Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Opublikowano 28 Marca 2008 zastanawiam się pomiędzy logitechem 555 albo http://www.allegro.pl/item331487141_pilot_uniwersalny_philips_prestigo_sru_8015_wys_0.html
voxan69 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Ja już to przerabiałem i uważam, że co jest do wszystkiego to jest do niczego
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 ja użytkuje ponad rok Kameleona i jest :th: http://www.oneforall-int.com/?pag=39&prodnr=97 posiadanie 5 pilotów na stole było troszke meczące podobał mi sie dizajn i to że jest dotykowy panel :th: a przede wszystkim to, ze mogłem zaprogramować wszystkie swoje urzadzenia w przypadku amplitunera, nie rozgryzłem jeszcze wszystkich ustawien do kina domowego jeden pilot jest OK - funkconalny, łatwy i wygodny w użytkowaniu codziennym. polecam model, który posiadam :th: o innych tego typu pilotach sie nie wypowaidam bo nie użytkowałem ich
Mad_MAX Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Ja bym bral Philipsa Ale tylko dlatego , ze ma fpyte ikonki Voxan69 , nie masz kompletnie racji. Wiesz jak kupuje pilot uniwersalny za 10zl albo takiemu podobny , to sie nie dziwie ze sa do d*py. Ale nikt mi nie wmowi ze kupujac ktorys z wyzej wymienionych , czy wogole z gornej polki nie bedzie ulatwieniem w uzytkowaniu sprzetu w domu Ja jestem bardzo zadowolony i nie wala mi sie 10 pilotow po domu , a uzytkowanie takiego pilota jest banalnie proste , a jeszcze jak z pomoca przychodza ikonki programow itp. to juz wogole to jest super proste i przyjemne A ten to juz jest wogole mega fpyte , cos jak RS4 czy RS6 http://www.allegro.pl/item334998690_logitech_harmony_one_1_zamiast_15_dotykowy_lcd.html
Nowak_zg Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 polecam pojsc do Vobisu .... tam maja troche pilotow logitecha i obejrzec kazdy z bliska ( maja chyba ponad 5 modeli na sklepach ) w cenach od 300 do 1600zl
Rekomendowane odpowiedzi