Mariusz96 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam Panowie mam taki problem i zwracam się z uprzejmą prosba o pomoc. Opisze wam sytuacje.Robilem postojówki w samochodzie i mój mądry kolega w tym czasie sprawdzał mi bezpieczniki.Dlubiac z tylu zaszlem do niego i patrze a on mi wypiol wszystkie bezpieczniki.Po złożeniu wszystkiego okazalo się że IMMOBILAJZER złapał dziwne bledy i nie mam już sygnału jak wkładam kluczyk Oto te bledy: 1.1176 kluczyk sygnal za maly. 2.750 Lampka kontrolna przerwą lub zwarcie do masy Proszę Panowie pomóźcie bo nie mam Wogule teraz zabezpieczenia w aucie.
DragonGTI Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jakiego sygnału nie masz? Chodzi o to ze teraz nie zamyka Ci auta z pilota? Jesli tak to wloz kluczyk do stacyjki, przekreć w pozycje 1 - nie uruchamiaj silnika, w tym czasie nacisnij przyciski na pilocie, np zamykanie i otwieranie, wyjmij kluczyk i wtedy spróbuj zamknąc z pilota.
Mariusz96 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mam 3 zwykłe kluczyki bez pilota otwierania/zamykania tylko Same kluczyki.
wraga Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Skasuj błędy i sprawdź czy po skasowaniu pojawiły sie ponownie.Jeśli tak to wtedy trzeba szukać przyczyny.Zazwyczaj błąd jest w tym miejscu gdzie się ostatnio grzebało.
Mariusz96 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Czyli w bezpiecznikach wychodzi na to.IDE przejźec bezpieczniki jeszcze.Dodam że po skasowaniu błędów wyskakuja jeszcze raz.Mam takie pytanie czy zwykle kluczyki też się uczy że tak powiem?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 10:38_________________________________________________Bezpieczniki Ok.
Rekomendowane odpowiedzi