Jump to content
IGNORED

[ALL B5] [Audi A4 B5 ADR] Immobilaizer

Mariusz96

Recommended Posts

Witam Panowie mam taki problem i zwracam się z uprzejmą prosba o pomoc. Opisze wam sytuacje.Robilem postojówki w samochodzie i mój mądry kolega w tym czasie sprawdzał mi bezpieczniki.Dlubiac z tylu zaszlem do niego i patrze a on mi wypiol wszystkie bezpieczniki.Po złożeniu wszystkiego okazalo się że IMMOBILAJZER złapał dziwne bledy i nie mam już sygnału jak wkładam kluczyk Oto te bledy:

1.1176 kluczyk sygnal za maly.

2.750 Lampka kontrolna przerwą lub zwarcie do masy

Proszę Panowie pomóźcie bo nie mam Wogule teraz zabezpieczenia w aucie.

Jakiego sygnału nie masz?

Chodzi o to ze teraz nie zamyka Ci auta z pilota?

Jesli tak to wloz kluczyk do stacyjki, przekreć w pozycje 1 - nie uruchamiaj silnika, w tym czasie nacisnij przyciski na pilocie, np zamykanie i otwieranie, wyjmij kluczyk i wtedy spróbuj zamknąc z pilota.

Mam 3 zwykłe kluczyki bez pilota otwierania/zamykania tylko Same kluczyki.

Skasuj błędy i sprawdź czy po skasowaniu pojawiły sie ponownie.Jeśli tak to wtedy trzeba szukać przyczyny.Zazwyczaj błąd jest w tym miejscu gdzie się ostatnio grzebało.

Czyli w bezpiecznikach wychodzi na to.IDE przejźec bezpieczniki jeszcze.Dodam że po skasowaniu błędów wyskakuja jeszcze raz.Mam takie pytanie czy zwykle kluczyki też się uczy że tak powiem?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 10:38_________________________________________________Bezpieczniki Ok.