Areka4s4 1 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Witam. Mam taki problem... odpaliłem rano samochód i zaczęło mi przygasać - mrugać aż w koncu zgasło oświetlenie elek.szyb ale tylko w drzwiach od kierowcy a także kontrolka w przełączniku świateł - od świateł mijania. Reszta kontrolek lub jak kto woli oświetlenia jest ok. Byłem u elektryka powiedział ze to moze byc cos z diodami ale podczas jazdy one sie zapalaja, zaczynaja mrugać i gasną i tak co jakis czas. co to moze byc .. jaka moze byc przyczyna? moze ktos podpowie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
done 3 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Areka4s4 rozwiązałeś opisany przez Ciebie problem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakotomasz 0 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Też mam taki problem z podświetleniem włącznika świateł. Połowa podświetlenia (światła postojowe i mijania) przestały mi świecić. Na początku czasami się zaświeciły, zwłaszcza jak był spory mróz, ale po chwili gasły, a teraz już w ogóle nie świecą. Też słyszałem coś o diodach, ale szczerze mówiąc się nie zagłębiałem i jeżdżę tak 2-gi rok:decayed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
egon@ 1 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Z tymi diodami od el. szyb to może coś się przetarło w tej wiązce gumowej widocznej przy otwartych drzwiach, ja miałem problem z niegrającymi głośnikami od strony kierowcy raz grały a raz nie , przetarł się kabel musiałem rozbierać drzwi wyciągać wiązkę z tej gumy i sztukować kabel po złożeniu wszystko hula i muza gra:banan: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts