Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Przygasające oświetlenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem... odpaliłem rano samochód i zaczęło mi przygasać - mrugać aż w koncu zgasło oświetlenie elek.szyb ale tylko w drzwiach od kierowcy a także kontrolka w przełączniku świateł - od świateł mijania. Reszta kontrolek lub jak kto woli oświetlenia jest ok. Byłem u elektryka powiedział ze to moze byc cos z diodami ale podczas jazdy one sie zapalaja, zaczynaja mrugać i gasną i tak co jakis czas. co to moze byc .. jaka moze byc przyczyna? moze ktos podpowie. Pozdrawiam

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Areka4s4 rozwiązałeś opisany przez Ciebie problem? Pozdrawiam

Opublikowano

Też mam taki problem z podświetleniem włącznika świateł. Połowa podświetlenia (światła postojowe i mijania) przestały mi świecić. Na początku czasami się zaświeciły, zwłaszcza jak był spory mróz, ale po chwili gasły, a teraz już w ogóle nie świecą. Też słyszałem coś o diodach, ale szczerze mówiąc się nie zagłębiałem i jeżdżę tak 2-gi rok:decayed:

Opublikowano

Z tymi diodami od el. szyb to może coś się przetarło w tej wiązce gumowej widocznej przy otwartych drzwiach, ja miałem problem z niegrającymi głośnikami od strony kierowcy raz grały a raz nie , przetarł się kabel musiałem rozbierać drzwi wyciągać wiązkę z tej gumy i sztukować kabel po złożeniu wszystko hula i muza gra:banan: