BROMKALUKASZ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam, panowie poradżccie mi w jaki sposób mogę wykorzystać relingi dachowe w moim aucie. W lutym wybieram się nad morze z całą rodzinka i będę musiał częśc bagaży zalogować na dachu, tylko jak to zrobic co musze dokupoc do tych relingów żeby cały bagaż się trzymał ( jakiś linki, ??) Dziękuje i pszepraszam jeśli umieściłem wątek pod nie odpowiednim, działem Wiem że można kupić Kufer ale czy jest jakas wersja alternatywna tańsza??
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 zawsze możesz wypozyczyć kufer w swoim regionie
xbladyx Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 jeśli chodzi o dach to tylko BOX wiem ze ceny odpychaja jak na jeden kurs ale nie widze u ciebie innej mozliwości zagadaj popytaj moze ktoś pożyczy zawsze to inna alternatywa
.Pablo. Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 To nie czasy maluchów że bagaż spinało się taśmami z tesco za 5zł Do relingów potrzebujesz belki możesz kupić najtańsze na allegro nawet za 120zł a boxa możesz wynająć to lepsza alternatywa niż kupować nowego. Możesz też zawsze pożyczyć od kogoś.
davidoff82 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 jeśli chodzi o dach to tylko BOX wiem ze ceny odpychaja jak na jeden kurs ale nie widze u ciebie innej mozliwości zagadaj popytaj moze ktoś pożyczy zawsze to inna alternatywa Ja na jednorazowe wypady kupilem używanego JETBAGA 400 za 80 zł Na allegro mozna takie kwiatki wypatrzeć. PS. Box byl do mini naprawy - brak rygla w zamku - koszt zerowy, brakowało cybantów - koszt 25 zl.
roki1990 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Przeglądaj allegro, tablica.pl i gumtree często coś ciekawego się tam pojawia I tak jak przedmówcy tylko box na trasę, możesz zapomnieć że masz coś na dachu, a nie martwić się czy jeszcze masz Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi