KruchyB7 0 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Witam. Miałem problem z podgrzewaniem prawego fotela przez co wyjąłem go. Sytuacja mnie zmusiła że bez tego fotela musiałem zrobić jeden kurs i po tym jak zapaliłem auto zaczęła mi świecić kontrolka AIRBAG. Myślałem że to przez to że nie ma tego fotela ale podłączyłem fotel kostke od poduszki też z góry zaznaczam że nie było możliwości uszkodzić wiązki poduszki a kostki są wpięte dobrze. I tutaj pytanie: Co znaczy ta kontrolka i jak moge ją usunąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl666 2 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Musisz skasować błąd kablem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Witam. Miałem problem z podgrzewaniem prawego fotela przez co wyjąłem go. Sytuacja mnie zmusiła że bez tego fotela musiałem zrobić jeden kurs i po tym jak zapaliłem auto zaczęła mi świecić kontrolka AIRBAG. Myślałem że to przez to że nie ma tego fotela ale podłączyłem fotel kostke od poduszki też z góry zaznaczam że nie było możliwości uszkodzić wiązki poduszki a kostki są wpięte dobrze. I tutaj pytanie: Co znaczy ta kontrolka i jak moge ją usunąć. ta kontrolka oznacza błąd, odłączyłeś kostki od poduszek w fotelu i wyskoczył błąd, bezproblemowo VAGiem usuniesz i nie będzie już Ci oczu drażnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 333 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 KruchyB7 trochę nierozwaznie to demontowałeś . Trzeba zachowac szczególną ostrożność bo to przeciez jest poduszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzio00 13 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 To normalne jak bez podpiętej poduszki przekręcisz zapłon. Skasować tylko vagiem możesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 tak to jest jak grzebie się przy aucie nie odłączając aku :bicz3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve69 15 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 tak to jest jak grzebie się przy aucie nie odłączając aku :bicz3: Bez przesady. Wystarczy nie wkładać kluczyka do stacyjki przy wypinaniu/wpinaniu. -- Pozdrawiam. Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panton 0 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 tak to jest jak grzebie się przy aucie nie odłączając aku :bicz3: taaa... a po odpięciu aku będą inne błędy :polew: :polew: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 tak to jest jak grzebie się przy aucie nie odłączając aku :bicz3: taaa... a po odpięciu aku będą inne błędy :polew: :polew: jak robię coś przy samochodzie to zawsze odpinam aku i nigdy nie miałem przypadku, że inne błędy mi wyskoczyły, a auto sprawdzam VAGiem dość często Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panton 0 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 odepnij w B7 o którym jest dyskusja...będziesz bogatszy o nowe doświadczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 odepnij w B7 o którym jest dyskusja...będziesz bogatszy o nowe doświadczenia aż tak hardcorowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts