Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zegary turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam oryginalnynawiew plus zegar turbo do a4 b6/b7 :kox: z tąd moje pytanie czy da się go podłączyć do a4 b7 1.9 tdi

aau35.jpg

aau38.jpg

Opublikowano

Jak robią cos takiego to pewnie sie da :wink4:

Opublikowano

Na forum jest temat jak to wyrezać w B5. Kolego Nadadam gdzie kupiłeś te kratki bo ori audi to nie jest na pewno. Na drugim zdjęciu widzę przewody z tyłu zegara, to podświetlenie? ciśnienie jest podawane wężykiem?

Opublikowano

Na forum jest temat jak to wyrezać w B5. Kolego Nadadam gdzie kupiłeś te kratki bo ori audi to nie jest na pewno. Na drugim zdjęciu widzę przewody z tyłu zegara, to podświetlenie? ciśnienie jest podawane wężykiem?

Jest temat jak wyrezać bo fabrycznie nie było takich kratek ORYGINALNIE z boostem dedykowanych do B5 :wink4:

Opublikowano

Dzięki koledzy za zainteresowanie :hi: i podesłane linki :good: zobaczymy jak z tym będzie bardziej pasi to do benzyny tak mi się wydaje :confused4:Najwyżej odsprzedam

Opublikowano

Dzięki koledzy za zainteresowanie :hi: i podesłane linki :good: zobaczymy jak z tym będzie bardziej pasi to do benzyny tak mi się wydaje :confused4:Najwyżej odsprzedam

Czemu do Diesla tez Pasi jak najbardziej zawsze wiadomo co sie dzieje z Turbawa :decayed:

Opublikowano

kup inwerter i zakładaj :)a jak nie to mi odsprzedaj :tongue4:

Opublikowano

Dzięki :wink4: na razie wstrzymuję się z decyzją o sprzedaży pozdrawiam kolegę :hi: :hi:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 21:18_________________________________________________Może ktos z was wie gdzie podłączyć wężyk o zegara w które miejsce ,czy jest to gdzieś opisane z góry dziękuję :hi: :hi: