Skocz do zawartości
IGNOROWANY

co mi powiećie o tej turbinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/turbina-do-audi-a-4-1-9-tdi-130-km-i2043411849.html

Witam wszystkich poszukuje turbo znalazłem coś tkiego sprzedawca twierdzi ze była robiona zmienna geometria po za tym zapewnia ze jest wszystko ok i ze nie była zakładana bpo remoncie daje warancje w razie cos nie tak by było.

Opublikowano

Jak by by ła po remoncie to by nie była taka uje...a :gwizdanie: ale może tylko zmienne geometria się przycinała i zmienił :wink4:

Opublikowano

więc co radzicie brac cienko z kasą jak to w polsce a myśle ze jes okazja.

Opublikowano

daj sobie spokój to jakis szmelc

Opublikowano

Mówicie szmelc?

Opublikowano

a moze zacznij od tego dlaczego poszukujesz turbiny i czy na pewno?

Opublikowano

ma duzy luz i pcha mi olej na egr jak zchodzi z obrotów jak by się łozysko zacierało jak daje buta i ten odgłos się pojawia to chamuje silnik całe auto

Opublikowano

moze zrobilbys logi turbiny pierw,sam sprawdzales ten luz czy mechanik ci powiedzial?olej z egr to wina uszczelniaczy egr-a,bo w dolocie zawsze jest troche oleju,masz duze ubytki oleju?

Opublikowano

mechnik twierdzil na poczatku ze to sprzegielko klimy wydaje taki dzwiek. Sam stwierdzilem ze to turbina pojechalem dzis do mechanika to mi dzis powiedzial ze tak ma byc ten model tak ma auto kupilem w pazdzierniku 2011 wszystko bylo ok olej turbo puscilem sie w trase i zaczely sie problemy jakies cztery dni temu sprawdzam olej brak dolalem ponad pol litra szukam zdielem przewody od turbo mokro biorac pod uwage odglos z turbo odpalilem bez obudowy filtra na biegu jalowym slychac ze cos trze [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 23:10_________________________________________________mechnik twierdzil na poczatku ze to sprzegielko klimy wydaje taki dzwiek. Sam stwierdzilem ze to turbina pojechalem dzis do mechanika to mi dzis powiedzial ze tak ma byc ten model tak ma auto kupilem w pazdzierniku 2011 wszystko bylo ok olej turbo puscilem sie w trase i zaczely sie problemy jakies cztery dni temu sprawdzam olej brak dolalem ponad pol litra szukam zdielem przewody od turbo mokro biorac pod uwage odglos z turbo odpalilem bez obudowy filtra na biegu jalowym slychac ze cos trze [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________logi zrobie po niedzieli nigdy tego nie robilem mam juz program vag 4.9 pl da sie tym zrobic? Czekam na kabelel z allegro zamowile w sierode.