Halskii Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Na zdjeciu zaznaczylem miejsce gdzie dostrzeglem przecieki , przypuszczam ze bedzie do wymiany pierscien uszczelniajacy znajdujacy sie pod kopułką jak sadzicie ile bedzie kosztowala mnie wymiana uszczelki>??? bo juz sie boje * uzywaj proszę prefixu właściwego dla pojazdu o którym jest dany wątek ( prefix uzupełniony) [Musashi]
zielony Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Dwa miesiące temu miałem podobny problem do twojego. Wymiana dwóch pierścieni plus robocizna 50 zł , a więc nie masz co sie tak bać. :th:
Kowicz Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 A ja za wymianę uszczeleczek dałem 350zł
Halskii Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 no ja mam nadzieje ze z tego tylko cieknie , widac jak na dloni jak wytre to za chwile robi sie tam mokro, a wiec super jesli by tak to sie zakonczylo dzieki all za komentarze ..i pozdrowienia dla Legnicy
adadur Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A ja za wymianę uszczeleczek dałem 350zł I nie zastanowiłeś się że coś drogo?
Rekomendowane odpowiedzi