slaweq Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Czy w zderzaku są umieszczone jakieś przewody między zbiornikiem na płyn a pompą wspomagania? Chodzi mi konkretnie czy przewód zbrojony w zderzaku to od układu wspomagania? Z góry dzieki za odp
M@rcus Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Tak, to jest chłodnica płynu od wspomagania...
slaweq Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 No własnie... w tamtym miejscu przetarł mi sie przewód aluminiowy i stąd były wycieki mojego płynu do wspomagania
marek_gie Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 U mnie w zderzaku po zgubieniu hokeja również ukazał się zbrojony przewód, ale jak się potem okazało był to po prostu przewód do sprysków reflektorów
M@rcus Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 A ja napiszę ciekawostkę, że u mnie chłodniczka była w ogóle nie tam gdzie trzeba. "Walała" się gdzieś w komorze silnika Może przy wymianie rozrządu "ktoś" o niej zapomniał... Musiałem sam przekładać ją w swoje miejsce...
Rekomendowane odpowiedzi