Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Końcówki wydechu ulter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Planuje kupić jakieś leprze końcówki do mojej furki bo te co zamontowałem podczas zmiany wydechu na podwójny miały być niby z "nierdzewki" a wysrały sie po czterech miesiącach , ten ale nikiel z nich odpada i wogule wyglondają jak gów.. . Szukam czegoś o rozmiarze 90 i mam pytanie czy końcówki wydechu z tych dwóch linków są takie same. Widzę że jest spora różnica w cenie a jeżeli można je taniej wyrwac w sklepie firmowym Ultera to nie chciał bym przepłacac na allegro. Tylko najbardziej mnie interesuje czy te ze sklepu Ultera to te same co na aukcji allegro .

to linki:

http://allegro.pl/hit-ulter-koncowki-okragle-n1-90rs-rs-audi-i2054453676.html

http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/57

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Wygląda tak samo i ta sama nazwa więc po co masz przepłacać. Bierz ze sklepu.

Opublikowano
  • Autor

Wygląda tak samo i ta sama nazwa więc po co masz przepłacać. Bierz ze sklepu.

Ok dzięki też tak myślałem , ale chciałem żeby ktoś jeszcze sie wypowiedział .

Kupiłem te ze sklepu Ultera i za dwie końcówki zapłaciłem 209zł z groszem + wysyłka gratis :naughty:.

Na allegro bym musiał zabulić 250zl + wysyłka 16zl , więc 5 dyszek zostaje w kieszeni na flaszke :good:

Opublikowano

znacznie lepsze są N90RS :naughty: wtedy przedłużka ok 1,5 cm i spawanie bezpośednio do puchy. Nie ma wtedy żadnego zwężenia i fajnie to wygląda. Mam tak u siebie i mogę foty zrobić jak by co :wink4:

Opublikowano

znacznie lepsze są N90RS :naughty: wtedy przedłużka ok 1,5 cm i spawanie bezpośednio do puchy. Nie ma wtedy żadnego zwężenia i fajnie to wygląda. Mam tak u siebie i mogę foty zrobić jak by co :wink4:

zrób fotki jak możesz bo też się przymierzam do wymiany końcówek :)

Opublikowano

zapytaj domin79 on ostatnio zmienial koncowki!!! u niego jest wypas!!!!!!

Opublikowano

dokładnie domin79 ma to u siebie i zakładał ostatnio to zna temat na bieżąco

Opublikowano

dzisiaj zapodam fotki :wink4:

Opublikowano

:good: dobry wybór

czekamy na foto

Opublikowano

Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze):

a87f645abcb7bcadm.jpg

f660e8d8a1942a54m.jpg

Opublikowano

no i bardzo ładnie :good:

Opublikowano

W piątek też będę zakładał takie końcówki, dzisiaj przyszła paczka od ulter'a :) mam pytanko, jaki był koszt montażu tych końcówek ?I jeszcze interesuje mnie, po co była ta przedłużka 1.5cm, bo przykładałem dzisiaj do tłumika i wyglądało na to, że wystarczy dospawać do puchy i będzie idealnie....

Opublikowano

nie wiem czy ktos z was zna firme Buzer .... maja ciekawe koncowki wydechow jak i same wydechy

Opublikowano

nie wiem czy ktos z was zna firme Buzer .... maja ciekawe koncowki wydechow jak i same wydechy

Firma robi w miarę solidnie ale do b6 nic mi nie podpasowało.

W piątek też będę zakładał takie końcówki, dzisiaj przyszła paczka od ulter'a :) mam pytanko, jaki był koszt montażu tych końcówek ?I jeszcze interesuje mnie, po co była ta przedłużka 1.5cm, bo przykładałem dzisiaj do tłumika i wyglądało na to, że wystarczy dospawać do puchy i będzie idealnie....

U siebie jak bym nie dał przydłużki to by końcówki się schowały pod zdeżak :cool1:

Opublikowano

Mam już zamontowane te końcówki, rzeczywiście trzeba było je przedłużyć, bo bez tego chowały się w zderzak .Gdybym to robił jeszcze raz, to chyba jednak kupił bym te końcówki ze zwężką (N1-90RS) takie jak ma domin79

Opublikowano

U siebie jak bym nie dał przydłużki to by końcówki się schowały pod zdeżak :cool1:

zalezy czego szukales bo ja dopasowalem do zderzaka s4 b6 koncowki 90 mm okragle sciete i wygladaja swietnie :wink4:

Opublikowano

zalezy czego szukales bo ja dopasowalem do zderzaka s4 b6 koncowki 90 mm okragle sciete i wygladaja swietnie :wink4:

dokładnie ewentualnie do zderzaka s4 można się skusić na 100mm tak jak ma Virus :good:

Opublikowano

dokładnie ewentualnie do zderzaka s4 można się skusić na 100mm tak jak ma Virus :good:

100 mm to juz duza przesada w takim samochodzie.Chyba ze ktos lubi wiejski tuning i szerokie usmiechy przechodniow na ulicy :kox:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok ja założyłem ten wątek więc pora żebym i ja się pochwalił jak wyglądają te końcówki na moim aucie

Końcówki założyłem te :

http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/57

120mm-N1-90RS

a tak wyglądają na moim aucie :kox:

img3980r.jpg img3981c.jpg

img3984z.jpg

Opublikowano

nice