grudi79 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam Wszystkich? Mam pytanie na temat lancuszka rozrzadu w moim a4. Moj mechanik mowi ze troche go slychac na cieplym silniku, ja sie nie znam za bardzo, i chcialbym wiedziec czy trzeba je wymieniac, czy przypadkiem jest mozliwosc ze strzeli? Przejechane 208000 km, pasek robiony... Z gory dzieki za pomoc
grzes1150 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 koszt samego łańcuszka + uszczelki nie jest wielki więc ja bym zmienił. U siebie zmieniałem przy 180tyś :gwizdanie:
lapsik Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jesli zaczyna byc slyszalny tzn nadaje sie do wymiany. Szkoda silnika dal paru zlotowek
letallec Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Poszukaj postów o halasujacym 2.0T. Ten dzwiek niekoniecznie pochodzi od lancucha. PS. Piekny BUL , ale czy na pewno
Rafal-L Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 ja usiebie ostantio zmienialem z napinaczem a mialem tylko 150tysiecy:) bynajmniej mam spokoj do konca eksploatacji:)
longerooo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 zmieniaj razem z napinaczem a będzie cisza:)
grudi79 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzieki sliczne Panowie, wymienie jak najszybciej do letallec czemu pytasz czy na pewno? zalozylem temat w czesciach ale i tak zapytam jaka jest cena tego lancuszka z napinaczem w pl? dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi