graba83 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam Popsuł się modem usb z ERA- blueconect (czarny z błękitną obwolutką wokół wtyku usb). Naprawa nie obejmuje gwarancji, a ja musze kupić takie cudo. Możecie mi podesłać jakieś linki bo za bardzo nie wiem który wybrać. Cenowo do 150zł, a nowy w salonach gsm to szkoda gadać.
mac1985_k-ce Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Elo kolego na allegro tego dużo w kategorii: Allegro › Komputery › Akcesoria (Laptop, PC) › GSM › Modemy GSM › USB. chociażby taki modemik coś tańszego też powinieneś znaleźć Pozdrawiam
majkel_majki Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Co się stało z tym modeme, wiesz? Może tylko zimne luty, w takim wypadku wystarczy zanieść to do jakiegoś punktu gsm, gdzie mają hot-air'a i za parę groszy to przelutują, mnie kiedyś przelutowanie wtyczki usb modemu kosztowało 10 zł.
graba83 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 No właśnie urwał się wtyk usb- został w gnieżdzie usb na chwilę
majkel_majki Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 No właśnie urwał się wtyk usb- został w gnieżdzie usb na chwilę Jeżeli pola lutownicze nie są wyrwane z pcb to wtyczkę tą albo nową bez problemu można nalutować.
graba83 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Podjadę dziś do jakiegoś magika niech zerknie. Dz za sugestię
Rekomendowane odpowiedzi