losix Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 czy ktos sie orientuje czy gdzie wykonuja taka usulge jak wycinanie na ploterze tnącym na folii transferowej bo mam szablon ktory bym chcial wyciac na takiej foli szablon to wlacznik swiatel do a4 b6/7 to mozna by bylo zrobic wiecej szablonow i sobie rozdzielic kto by chcial
Viwaldi Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 U mnie takie rzeczy można zamówić w pracowniach reklamowych.
ksiadz99 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ale na folii transferowej? Takiej bezbarwnej, polprzezroczystej służącej do przenoszenia wyciętych elementów na inne powierzchnie? takich rzeczy z transferem jeszcze nie robiłem
Viwaldi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Z tego co wiem folia transferowa służy do przenoszenia wyciętych elementów z folii w odpowiednich odstępach a jako sama w sobie nie jest folią przylepną i można jej użyć kilka razy.
ksiadz99 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 no dokładnie tak jest dlatego się dziwię
bunny54 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 o ile jestem w miarę biegły z obsługi plotera to powiem ci kolego że folii transferowej nie da się plotować, przynajmniej nie ploterami które znam. powodem jest brak zabezpieczenia powierzchni klejącej. może warto wyplotować detal na zwykłej folii, przyjmując że detal nie jest większy niż 9cm na 9cm masz około 90 sztuk z 1 m2 folii co przy cenie ok. 9zł za m2 wychodzi grosze .
Rekomendowane odpowiedzi