wladi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj jak wyjeżdżałem ze spota zapaliła mi się kontrolka spalonej żarówki i napisane było coś że parking light...sprawdziłem po kolei wszystkie światła tzn. wizualnie ale każde świeciło więc zgłupiałem. Jutro sprawdzę jeszcze vagiem ale może ktoś powie co to może być?
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 no chyba nie spojrzałem więc jutro zerknę dzięki i dam znać jak sprawdzę
superdziki Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 To raczej standart, sprawdz w przednich lampach. Żarówki H6W jak masz ksenony, przy zwyklych lampach glowy nie dam że są takie same.
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj jak wyjeżdżałem ze spota zapaliła mi się kontrolka spalonej żarówki i napisane było coś że parking light...sprawdziłem po kolei wszystkie światła tzn. wizualnie ale każde świeciło więc zgłupiałem. Jutro sprawdzę jeszcze vagiem ale może ktoś powie co to może być? Raz może być taka informacja a raz nie. Postojówka przepala się i będzie czasem info się pojawiać a czasem będzie spokój. Jak będziesz miał taką informację następnym razem to zobacz czy to będzie "right" czy "left" I wymień. Mnie też to wkurzało przez dwa tygodnie. Raz była informacja a raz nie.
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj jak wyjeżdżałem ze spota zapaliła mi się kontrolka spalonej żarówki i napisane było coś że parking light...sprawdziłem po kolei wszystkie światła tzn. wizualnie ale każde świeciło więc zgłupiałem. Jutro sprawdzę jeszcze vagiem ale może ktoś powie co to może być? Raz może być taka informacja a raz nie. Postojówka przepala się i będzie czasem info się pojawiać a czasem będzie spokój. Jak będziesz miał taką informację następnym razem to zobacz czy to będzie "right" czy "left" I wymień. Mnie też to wkurzało przez dwa tygodnie. Raz była informacja a raz nie. Napewno chodzi o lewą ale jutro będę wiedział na 100% dzięki Panowie
superdziki Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj jak wyjeżdżałem ze spota zapaliła mi się kontrolka spalonej żarówki i napisane było coś że parking light...sprawdziłem po kolei wszystkie światła tzn. wizualnie ale każde świeciło więc zgłupiałem. Jutro sprawdzę jeszcze vagiem ale może ktoś powie co to może być? Raz może być taka informacja a raz nie. Postojówka przepala się i będzie czasem info się pojawiać a czasem będzie spokój. Jak będziesz miał taką informację następnym razem to zobacz czy to będzie "right" czy "left" I wymień. Mnie też to wkurzało przez dwa tygodnie. Raz była informacja a raz nie. Prawda, czasem jest tak że jak się żarowka przepali ale z odpowiedniej strony się ją stuknie to zaskoczy i świeci. Ja teraz testuję LEDy, bo żarówki H6W już mnie nie raz zdenerwowały
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tak jak mówiliście żarówka postojowa się przepaliła Superdziki a jakie kupiłeś te ledy może też do siebie założę?[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:01_________________________________________________ Tak jak mówiliście żarówka postojowa się przepaliła Superdziki a jakie kupiłeś te ledy może też do siebie założę? Problem rozwiązany dzisiaj zabrałem się za wymianę i nawet dojście jest akurat u mnie gucio. Zacząłem wyciągać postojówkę i .....nagle się zapaliła temat zamknięty
superdziki Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kupiłem takie, H6W kolor biały. http://allegro.pl/postojowki-led-8x-smd-w5w-ba9s-bax9s-h6w-can-bus-i2047806031.html Puki co mogę polecić ale jak będzie za jakiś czas to się okaże.
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kupiłem takie, H6W kolor biały. http://allegro.pl/postojowki-led-8x-smd-w5w-ba9s-bax9s-h6w-can-bus-i2047806031.html Puki co mogę polecić ale jak będzie za jakiś czas to się okaże. A powiedz czy nie wywala Ci kontrolki spalonej żarówki?? a na aukcji jest napisane W5W czy są do B6?
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Na forum jest wątek dotyczący oświetlenia LED w postojówkach.
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Na forum jest wątek dotyczący oświetlenia LED w postojówkach. Wierze Ci że jest, więc może wykażesz dobra wolę i dasz linka
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=69568.0;highlight=led+postojówek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=67385.0;highlight=led+postojówek
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kupiłem takie, H6W kolor biały. http://allegro.pl/postojowki-led-8x-smd-w5w-ba9s-bax9s-h6w-can-bus-i2047806031.html Puki co mogę polecić ale jak będzie za jakiś czas to się okaże. Jeszcze raz się pytam czy z tymi ledami wszystko ok czy nie wyświetla błędu? Bo z tego co czytałem że trzeba mieć jakieś rezystorki?
Rekomendowane odpowiedzi