power20i Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 - 16" alufelgi - Fabryczna owiewka na tyle - kiera w skórze - Climatronic 2-strefowy - Tempomat - Światła Przeciwmgielne Przód Tył - Premium Sound System - El. szyby tył i przód - El. Ustawiane lusterka - Kolorowy FIS z nawigacja miedzy zegarami. - Kilka poduszek. Moje maleństwo jest piękne a będzie jeszcze piękniejsze. W planie mam pranie tapicerki, przyciemnienie szyb i może nowe alusy. Może podpowiecie co mogę zrobić jeszcze lub czego mam nie robić!?
pietrosss Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Fajne autko. Co do zmian, to poogladaj co inni koledzy zrobili, co wyrezali i to co ci pasuje zrob u siebie
nadadam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Chyba się pomylili w fabryce kierownica jest po złej stronie ogulnie samochód ok wstaw więcej fotek powodzenia w modzeniu
Stolkien Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 fabryczna wada. Kiera nie z tej strony co trzeba. Też takie miałem, ale dałem sobie z tym radę
power20i Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Koledzy jest git... Prawdę mówiąc to mi się lepiej po prawej stronie prowadzi...
Rekomendowane odpowiedzi