tmaxx88 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 witam, po zamknieciu auta przycisk od awaryjnych dalej świeci czy tak ma być czy gdzies mam zwarcie?proszę o podpowiedz
colak Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witaj kolego w klubie świecacych przyciskow awaryjnych ))) poczytaj moj wątek tez to przerabiam ale jeszcze nie znalazłem rozwiazania ) pozdrawiam
michass Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 A poczekałeś kiedyś chwilę,bez bawienia się kluczem? Powinno samo zgasnąć po czasie.
studziany Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Włącznik awaryjnych powinien zgasnąć wraz z podświetleniem włącznika świateł po ok. minucie (plus/minus bo nie mierzyłem z zegarkiem w ręku). Jak nie gaśnie to coś jest nie tak. Spróbuj VAGa podpiąć - może on coś podpowie. A jak nie to trzeba będzie szukac w kabelkologii.
colak Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 nie nie powinien zgasnąć po jakis 40sek od zamknieciu auta , oswietlenie wygasza sie po zamknieciu od razu a on swieci jakies 40sek i dopiero gasnie jednak jesli nie gasnie to coś pobiera sobie prądzik, moduł komfortu nie przechodzi w stam uspienia i dlatego miga sobie bynajmniej u mnie tak jest ostatnio zauważyłem swieci dłuzej ale po jakisz 30min juz nie ) także spokojniejszy jestem troszkę a wczesniej to palił sie ciągle
Rekomendowane odpowiedzi