tmaxx88 0 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 witam, po zamknieciu auta przycisk od awaryjnych dalej świeci czy tak ma być czy gdzies mam zwarcie?proszę o podpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
colak 0 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Witaj kolego w klubie świecacych przyciskow awaryjnych ))) poczytaj moj wątek tez to przerabiam ale jeszcze nie znalazłem rozwiazania ) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
michass 1 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 A poczekałeś kiedyś chwilę,bez bawienia się kluczem? Powinno samo zgasnąć po czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
studziany 2 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Włącznik awaryjnych powinien zgasnąć wraz z podświetleniem włącznika świateł po ok. minucie (plus/minus bo nie mierzyłem z zegarkiem w ręku). Jak nie gaśnie to coś jest nie tak. Spróbuj VAGa podpiąć - może on coś podpowie. A jak nie to trzeba będzie szukac w kabelkologii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colak 0 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 nie nie powinien zgasnąć po jakis 40sek od zamknieciu auta , oswietlenie wygasza sie po zamknieciu od razu a on swieci jakies 40sek i dopiero gasnie jednak jesli nie gasnie to coś pobiera sobie prądzik, moduł komfortu nie przechodzi w stam uspienia i dlatego miga sobie bynajmniej u mnie tak jest ostatnio zauważyłem swieci dłuzej ale po jakisz 30min juz nie ) także spokojniejszy jestem troszkę a wczesniej to palił sie ciągle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts