Jarol Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Tydzień temu byłem na wizycie po nowy program. A oto co wyszło: Auto teraz dużo lepiej przyśpiesz, program jest super zrobiony nie ma za dużych problemów z trakcją no może na jedynce, silnik dobrze ciągnie w zakresie od 2 do 3,2 tyś obrotów. Ale na tym nie koniec już za niedługo większe turbo, PD i FMIC.
mcm Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Tak, Rogal to fachura super wykresik, furka pewnie ładnie śmiga :th:
dudi75 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jarol ten wykresik ma byc taki pofalowany tak ma byc??? Jesli tak ma byc to ok :th: wiec niemam wiecej pytan Jakie turbo chcesz tam pakowac i jakie PD ??? pozdr..
Piotrek98igo Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 tez sie zastanawiam nad tymi falami dunaju
marcin j Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ladnie , ale czekam na wykres po grubych modach , powinna 2 z przodu pęknąć.
Jarol Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Fale takie wyszły bo miałem lekko felge krzywą, całym autem troszke trzęslo podaczas hamowania, ale już jest wyprostowana. Co do dalszych modyfikacji to chce wymienić PD na te z końcówką AL do tego turbo z 2,0 170Km oraz FIMC. No ja też na to licze że bedzie 2 z przodu ale dalsze modyfikacjie dopiero za 2 lub 3 miesiące bo trzeba troszke $ nazbierać
dudi75 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No to będę obserwował twoje mody bo też w planach mam 200KM tylko na turbince GT22 ale zobaczymy co i jak u ciebie wyjdzie to moze zmienimy koncepcje .Podobno ciezko znależć turbinke uzywana ze 2.0 170KM. Jakie koszta mniej więcej na to przeznaczasz ?
guardian Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Fale takie wyszły bo miałem lekko felge krzywą, całym autem troszke trzęslo podaczas hamowania, ale już jest wyprostowana. Co do dalszych modyfikacji to chce wymienić PD na te z końcówką AL do tego turbo z 2,0 170Km oraz FIMC. No ja też na to licze że bedzie 2 z przodu ale dalsze modyfikacjie dopiero za 2 lub 3 miesiące bo trzeba troszke $ nazbierać to ci odrazu powiem ze bedzie problem dostac ta turbine - nie tylko ty na nia polujesz podobna sytuacja z pompkami --- jak juz sa to uzywki o trudnym do stwierdzenia stanie a cena okolo 1000-1200zł
Rekomendowane odpowiedzi