Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Wykres po chipie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tydzień temu byłem na wizycie po nowy program. A oto co wyszło:

44d527fce1e03245.jpg

Auto teraz dużo lepiej przyśpiesz, program jest super zrobiony nie ma za dużych problemów z trakcją no może na jedynce, silnik dobrze ciągnie w zakresie od 2 do 3,2 tyś obrotów. Ale na tym nie koniec już za niedługo większe turbo, PD i FMIC.

Opublikowano

Tak, Rogal to fachura super wykresik, furka pewnie ładnie śmiga :th:

Opublikowano

Jarol ten wykresik ma byc taki pofalowany :mysli: tak ma byc??? :blink: Jesli tak ma byc to ok :th: wiec niemam wiecej pytan

Jakie turbo chcesz tam pakowac i jakie PD ??? pozdr..

Opublikowano

tez sie zastanawiam nad tymi falami dunaju

Opublikowano

Ladnie , ale czekam na wykres po grubych modach , powinna 2 z przodu pęknąć. :hi:

Opublikowano
  • Autor

Fale takie wyszły bo miałem lekko felge krzywą, całym autem troszke trzęslo podaczas hamowania, ale już jest wyprostowana. Co do dalszych modyfikacji to chce wymienić PD na te z końcówką AL do tego turbo z 2,0 170Km oraz FIMC. No ja też na to licze że bedzie 2 z przodu :tongue4: ale dalsze modyfikacjie dopiero za 2 lub 3 miesiące bo trzeba troszke $ nazbierać :)

Opublikowano

No to będę obserwował twoje mody bo też w planach mam 200KM tylko na turbince GT22 :naughty: ale zobaczymy co i jak u ciebie wyjdzie to moze zmienimy koncepcje .Podobno ciezko znależć turbinke uzywana ze 2.0 170KM. Jakie koszta mniej więcej na to przeznaczasz ?

Opublikowano

Fale takie wyszły bo miałem lekko felge krzywą, całym autem troszke trzęslo podaczas hamowania, ale już jest wyprostowana. Co do dalszych modyfikacji to chce wymienić PD na te z końcówką AL do tego turbo z 2,0 170Km oraz FIMC. No ja też na to licze że bedzie 2 z przodu :tongue4: ale dalsze modyfikacjie dopiero za 2 lub 3 miesiące bo trzeba troszke $ nazbierać :)

to ci odrazu powiem ze bedzie problem dostac ta turbine - nie tylko ty na nia polujesz :)

podobna sytuacja z pompkami --- jak juz sa to uzywki o trudnym do stwierdzenia stanie a cena okolo 1000-1200zł