Kuba A4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witam!! Oto mój nabytek aż wstyd, że szybciej nie wrzuciłem fotek bo jeżdżę nią od marca 2010, ale tak jakoś wyszło. Kilka słów o aucie motor 116 KM PD, kolor LZ9W (EBONY SCHWARZ PERLENEFFEKT). Z wyposażenia: - 4 x airbag - zawieszenie 1BA - ABS - wspomaganie - dzielona tylna kanapa - przedni podłokietnik - grzane fotele - czarna tapicerka - halogeny - szyby prąd z przodu - kiera s-line Zrobione: - wymiana wszystkich napinaczy, pasków i płynów - wymiana dwóch wahaczy i końcówek drążków - wymiana oleju - polerka końcówek - chlapacze ORI - xenon z poprzedniego wozidełka - żółte halogeny - nikle wokół szyb ORI - dekory w "drewnie" - amortyzatory tył - naprawione grzanie fotele pasażera Co do planów, chyba tak zostanie jak jest. Może 2 DIN, większe koła (17 A8 łopaty) i 1BE, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie. Fotki w zimowym zestawieniu czyli stalówki 15 i gumowe dywaniki. Tak wygląda na letnich kołach, takie zdjęcia jeszcze na wiosnę dorzucę
karsten65 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ładniutka sztuka, bezawaryjności życzę :>
radimm Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 ładny kolorek i ładna Audunia bezawaryjności
HaVoK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Fajna sztuka Szkoda że polift, byś miał więcej do rezania Tylko co to za straszydło na kierownicy?
Kuba A4 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Przedlifta już miałem, a na kierownicy pokrowiec niestety jeżdżę zwykle krótkie odcinki i "po roboczemu" dlatego tak musi być. Co do rezania to i tak żonka mnie ogranicza... takie już jest życie, a co myślicie o delikatnej ściemie tylnych szyb? Ładnie nikle by wyglądały ma ktoś może foto takiej maszyny z niklami i ciemnymi szybami?
Rekomendowane odpowiedzi