Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Co to jest obok subwoofera w avancie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazylem ze przy mocniejszych basach cos pierdzi z okolic suba(bose)Wczoraj zagladnalem tam i zauwazylem ze zaraz za nim w rogu.(ori wmontowana w blache)jest czarna plastikowa kratka wielkosci mniej wiecej oprawki cd a w tej kratce sa gumowe klapki ktore sie otwieraja i zamykaja swobodnie-to one takie dziwne odglosy wydaja :chytry: Jakie zadanie spelnia ta kratka z tymi klapkami ???

Opublikowano

Jest to ujscie przewietrzania wnetrza nadwozia.

Opublikowano
  • Autor

Jest to ujscie przewietrzania wnetrza nadwozia.

a co jesli zatkam te ujscie czyms ? bedzie to mialo jakis negatywny wplyw na cokolwiek ?

Opublikowano

jak zatkasz to nie bedzie cyrkuacji pow. bedzie mogło parować w aucie mocniej niz wcześniej i wiele innych żeczy zwiazanych z wilgotnością. tak ma byc -swobodnie klapki maja sie poddawać pod wplywem powietrza !! :hi:

Opublikowano
  • Autor

jak zatkasz to nie bedzie cyrkuacji pow. bedzie mogło parować w aucie mocniej niz wcześniej i wiele innych żeczy zwiazanych z wilgotnością. tak ma byc -swobodnie klapki maja sie poddawać pod wplywem powietrza !! :hi:

kwestia malych testow bo chyba cos tam audi spascilo-dam glosniej i slysze ciche pierdzenie glosnika :shocked: do audio bose to nie przystoi i na szczescie to nie bose tylko te klapki nieszczesne.Przytkalem je troche i teraz bas jest lepszy niz wczesniej i nic nie pierdzi :gwizdanie: jak zacznie cos parowac albo rdzewiec :evil: to pogodze sie z klapkami i dzwiekami :>

Opublikowano

no to odsprzedaj mi tak klapke bo ja mam polamaną i zaklejone miejsce tasmą !!

Opublikowano
  • Autor

no to odsprzedaj mi tak klapke bo ja mam polamaną i zaklejone miejsce tasmą !!

a jak zacznie mi parowac albo cos innego sie zacznie dziac to odsprzedaz mi moja klapke ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wiem ze jestes w potrzebie ale jak zacznie sie cos dziac i bede musial zamontowac ja spowrotem to bedzie klopot :naughty: narazie jest na swoim miejscu pozatykana no i ciesze ucho ladnym zdrowym basem :gwizdanie: tak BTW jesli mi ta klapka jest nie potrzebna to tobie tez nie :kox:

Opublikowano

ok koniec zartow ciesz sie dzwiekiem . pozdrawiam :gwizdanie: :> :hi: