Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Klimatonik, prawa strona ok a z lewej wieje tylko gorące powietrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj pojawił mi się problem z klimatronikiem po nagrzaniu kabiny chciałem ustawić temp ok 19 stopni w aucie i spostrzegłem że po zjechaniu z HI na 19 lewa strona cały czas wieje gorącym a prawa wieje normalnie tak jak ustawiłem, więc dałęm lewą stronę na LO żeby wiało zimnym a tu wciąż gorące !!!!!!!! Terazczy dam na low czy hi wieje tak samo (gorąco) dodam że przy zgaszonym silniku słyszałem trykanie jakby klimatronik chciał domknąć klapkę lub coś w tym rodzaju ale z nawiewami było wszystko wporządku.Teraz gdy pojawił się problem już nie słychać trykotania, coś padło i nie jestem pewny co więc proszę o podpowiedż !!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wrclaguna !!!! Czyli mam do wymiany silniczek, pojadę dzisiaj na diadnostykę żeby się upewnić który jak i gdzie !!!!![br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 10:44_________________________________________________Witam ponownie czy może mi ktoś opisać jak zrobić krok po kroku nastawy podstawowe klimatronika [a4 awx 2002] vcds-em !!!!!

Opublikowano

Do wymiany silniczek ciepło/ zimno w tunelu kierowcy pod kierownicą przy ściance. Kiepskie dojście ale da radę wymienić Koszt : na allegro ok 60 zł używka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

OK teraz pytanie czy da się to wymienić bez przucia deski !!!!!!???????

Opublikowano

masz kierę z prawej to musisz odkręcić schowek i dostęp do silniczka jest dobry jeśli kiera po lewej demontujesz półkę pod kierą ja odkręciłem pedał gazu żeby odkręcić silniczek dostęp tragiczny

Opublikowano
  • Autor

Dzięki greg, bałem się że będe musiał demontować wszystko, ale mnie uspokoiłeś !!!!