Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APU] mój avancik- nowe fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. oto kilka fotek mojego wymarzonego avancika.jak narazie to zwykły standard beż jakichkolwiek przeróbek.

Motorek 1.8T APU, 100kkm przebiegu (potwierdzonego), z gazem sekwencyjnym. na wyposażeniu nie ma żadnych ekscesów, ot taki zwykły standard, tj. klimatronić, elektryka z przodu (szyby i lusterka), radio CONCERT z cd,centralny, alarm, immo, i to chyba wszystko z tych ważniejszych "bajerów" :>

autko kupiłem niedawno w wawie. przed kupnem sprawdzałem u rogala i czeka mnie wyniana pierdół (olej, filtry, uszczelka pod pokrywą zaworów), na szczęście nic poważnego nie znaleźliśmy.auto z polskiego salonu. pierwszy właściciel, przebieg tylko 100kkm. nie wiem co robić z rozrządem, wymieniany był przy 90kkm (co również potwierdziłem) i taki mam dylemat czy warto wymienić.

oto fotki (niestety dość słabej jakości):

ba9efce1baa2113emed.jpg

9818dd2eea092193med.jpg

97118ebd70e8ceebmed.jpg

05c4cee6e097a20amed.jpg

d81522f1ae41ed4fmed.jpg

197b592936cf052fmed.jpg

80fc11c6b6d9e17bmed.jpg

00eaaa75dc1a3d24med.jpg

w planach mam pare kosmetycznych zmian, tj.:

- alu 17" jakiś wzór ori (chyba od s4 :>)

- usunięcie oznaczeń z przodi i z tyłu

- delikatną ścieme na szyby

- hamulce ATE POWER DISC

- i myśle jeszcze o montażu elektryki na tył (ale to odleglajsze plany)

zastanawiam się jeszcze nad chromem dookoła szyb, ale musze najpierw znaleźć ori obwódki, bo tylko takie wchodzą w gre.

i to chyba będzie na tyle co chodzi o mjego avancika, wszelkie zmaina zamieszcze na bierząco.

pozdro 4 :a4fan: maniacs

Opublikowano

Ładny standard :)

A jakie planujesz felgi?

Opublikowano

ktos z forum ma duzo ori chromow wokol szyb na sprzedaz

co do audiki

to jesli jestes pewien ze ma 100 000km i 10 000km temu byl wymieniany rozrzad to chyba nie ma potrzeby wymieniac .... chyba ze nie jestes pewien.

ciekawy kolor ... czy ladny ? sam nie wiem... napewno inny niz wiekszosc

chip jakis bedzie ?

Opublikowano
  • Autor

konkretnie jeszcze się nie zdecydowałem, chodzą mi po głowie takie:

b8658e02af1bf56dmed.jpeg fele od a8 po polerce

ad375c211ad68610med.jpeg

aed89726c4d68040med.jpeg

najprawdopodobniej będę wybierał z tych wzorów. chybeże znajdę coś lepszego :>

Opublikowano

A może pomyślisz o takich felgach jak ma wit.s albo cuber? Mi się tamte bardzo podobaja i planuje w przyszłym roku zainwestować w nie :wink4: Co do autka bardzo fajna sztuka :th: tak jak mówisz felgi potrzebne i to jak najszybciej, chrom też może być :wink4: A co do oznaczeń... nie zdejmuj, tzn. ringi oszczędź :rolleyes: Poza tym furka ok :cool:

Opublikowano
  • Autor

co do czipsa to jeszcze nie wiem.narazie wystarcza mi 150 kucy. wcześniej jeździłem bmw o podobnej mocy także narazie wystarczy. kiedyś może coś pomyśle. z resztą narazie i tak niunia stoi nie śmigana.

kolor fakt inny niż wszystkie. ktoś z forum am taki na sedanie. ogólnie zielonego nie lubie ale jak zobaczyłem ten to :shocked:. ogólnie kolorek na żywo dużo lepiej się prezentuje. na fotkach lekko brudny bo już stoi jakiś czas i dawno nie był myty. przedewszyskim kolor oryginalny i malo powtarzalny. i o to chodzi :wink4:

felgi raczej będeę brał któreś z tych trzech co pokazałem. jakoś najbardziej mi się podobają te trzy wzory

Opublikowano

kolor fakt inny niż wszystkie. ktoś z forum am taki na sedanie. ogólnie zielonego nie lubie ale jak zobaczyłem ten to :shocked:. ogólnie kolorek na żywo dużo lepiej się prezentuje. na fotkach lekko brudny bo już stoi jakiś czas i dawno nie był myty. przedewszyskim kolor oryginalny i malo powtarzalny. i o to chodzi :wink4:

tak.... TOPOR ma ten sam kolor:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_audi_a4_tdi_18_polift-t28502.0.html

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

nowe foteczki. dużo się nie zmieniło. jak narazie nowe kółka od eski :evil: (tymczasowo, jednak 17" to za dużo) i wyczyszczona klapa

5bc2d5d5ad5a3c4dmed.jpg

bfe4d3265b4bc835med.jpg

354c075c4db34ee6med.jpg

6f7314751aa541cdmed.jpg

niedługo zmiana (lub polakierowanie na czarno) grila oraz ściema na szybki

Opublikowano

Ogolnie ładne audi :th: :) ..ale ..czy wstydzisz sie pierścieni ? Na klapie to strasznie łyso bez nich :gwizdanie:

Co co chromów wokół szyb ..przerabiałem temat ..możesz znaleźć info w dziale "nadwozie" :th:

Powiem tylko że bez wycinania tylen szyby sie nie da :decayed:

Opublikowano
  • Autor

chromy już nieaktualne.ciężko znaleźć ori a jakieś inne mi nie pasują. co do pierścieni to się nie wstydzę. po prostu nie lubie oznaczeń na aucie. przednie pierścienie zostaną. tylko chyba będą na czarno. :naughty:

Opublikowano

przednie pierścienie zostaną. tylko chyba będą na czarno. :naughty

To juz lepiej było by je wogole usunąć - czysty grill- skoro na klapie zostały usuniete :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze zobaczymy jak to będzie :wink4: narazie dużo koncepcji mam i jeszcze nie wiem które wdrożyć

Opublikowano

Witam. Uważasz, że 17-tki za duże? Napisz, bo nie wiem jakie fele kupić, ale też myślę, że 16-tki to w sam raz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Piekny Lorbeergrun:D wg mnie idalny bo avant:d no i ten kolor:D koło tez extra;)

Opublikowano

widziałem taki kolor w realu :naughty:... jest naprawde Ok :good:.. Auto super :cool1:.. ale, faktycznie brakuje z tyłu kółeczek :gwizdanie:..

Opublikowano

Pupa bez kółek taka smutna jakaś :kwasny:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

etam pupa;) dramatu nie ma:D niedlugo moja A4 jescze bardziej podobna do Twojej :gwizdanie: