tomaszzz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam przeglądnelem temat tylna wycieraczka ale odpowiedzi na moje pytanie nie znalazlem wczoraj nagle przestala mi pracowac tylna wycieraczka to znaczy zaczela przeskakiwac co jaks czas po kawalku a dzisiaj kaput wogole, rozebralem mechanizm rurka doprowadzajaca plyn oki zembatki mialy smar podłaczylem na krotk dziala sprawdzilem napiecie na kostce przy samochodzie jest na 1, 2, i 4 pinie czy dobrze mysle ze moze ten uklad elektoniczny padl ktory jest w tym mechanizimie bo nic innego mi nie przychodzi do glowy czy wie ktos jak ten uklad ele mozna naprawic i w gdansku zna osobe ktora by podolala a moze zle glowkuje i problem jest gdzie indziej z gory dziekuje za odpowiedzi * zwróć uwagę proszę na ortografię i interpunkcję oraz na nazwy tematów, bo ciężko się to czyta - lukaszr
radzio Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 przeczysc tryby ze starego smaru,naloz nowego ,skrec i bedzie ci smigac jak nowa.Ja mialem ten sam problem u siebie i pomoglo jak przesmarowalem
tomaszzz Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 zrobilem tak jak mi doradziles ale nic to nie pomoglo, tak ze obstawiam ze ta plytka padla mozna ja naprawic czy nie
Rekomendowane odpowiedzi