Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moja a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak było View image: audi 3

teraz po małym ogarnięciu auta :wink:

http://vlep.pl/x4z7ob.jpg

http://vlep.pl/es4im0.jpg

http://vlep.pl/f6z0gr.jpg

dodana felga :

http://vlep.pl/dbju0o.jpg

http://vlep.pl/wgto9p.jpg

a4 po profesjonalnej polerce i kompletnym wypraniem całego środka na pipke anioła :wink:

w silniku zrobione wszystkie nowe paski + odnowa pompowtrysków , nowe hydropopychacze + uszczelki , ogarniety cały dolot i sprawdzone turbo

co dalej :decayed:

polerka przedniej szyby

przeróbka włącznika świateł z opcją AUTO

kolorowy fis

poszukiwane są : lampy bixenon + zderzaki przód + spryski + tył s-line + felga z rodziny MAM

Opublikowano

Ładna B6 :wink4:

plany i mody na + tylko odpuścił bym przednie lampy dayline

Opublikowano

furka wygląda :good: ogarniesz go troche i będzie gitara...plany tez dobre tylko te dayline to chodzi ci o te lampy z diodami?jak tak to daj spokój :sick3: juz lepiej wsadz bixy z czarnymi srodkami i będzie na prawde sie fajnie prezentować do srebrnego..i jeszcze jedno...od kiedy to zderzak przedni dzieli sie na lewy i prawy? :polew: bo piszesz że lewy przedni masz do wymiany

Opublikowano
  • Autor

Po tygodniu od zakupu w aucie wymieniłem/zrobilem :

-2 swiece zarowe (dzieki pomocy na forum w doborze swiec po vinie :> )

- wszystkie oleje i filtry

- po myciu silnika zalałem czujnik bodajze n18 , przez co chodził jak stary mercedes + zero przyspieszenia - na forum znalałem przypadki tegosamego u innych forumowiczów - przyzyna był egr który zatkałem moneta + kulka w wezyku ( problem znikł)

- wyczyscilem cooler + caly dolot przy okazji usterki egr

- wymiana termostatu

- sprawdzenie logów oraz bledów na vagu

w najblizszym casie czeka mnie rozrzad i ta głowica ale narazie brak monety :wallbash:

audia1.jpg

[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 16:11_________________________________________________laki83 - wybacz - chodziło mi o błotnik :notworthy:

Opublikowano

Po tygodniu od zakupu w aucie wymieniłem/zrobilem :

-2 swiece zarowe (dzieki pomocy na forum w doborze swiec po vinie :> )

- wszystkie oleje i filtry

- po myciu silnika zalałem czujnik bodajze n18 , przez co chodził jak stary mercedes + zero przyspieszenia - na forum znalałem przypadki tegosamego u innych forumowiczów - przyzyna był egr który zatkałem moneta + kulka w wezyku ( problem znikł)

- wyczyscilem cooler + caly dolot przy okazji usterki egr

- wymiana termostatu

- sprawdzenie logów oraz bledów na vagu

w najblizszym casie czeka mnie rozrzad i ta głowica ale narazie brak monety :wallbash:

audia1.jpg

[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 16:11_________________________________________________laki83 - wybacz - chodziło mi o błotnik :notworthy:

ten egr i wąż zaślepiłeś na stałe :mysli: ?

Opublikowano
  • Autor

zgadza sie :> info znalazłem tutaj na forum

Opublikowano

zgadza sie :> info znalazłem tutaj na forum

podeślij mi linka na PW :good:

Opublikowano

zwykłe a4 szału nie ma :)

Opublikowano

i jeszcze jedno...od kiedy to zderzak przedni dzieli sie na lewy i prawy? :polew: bo piszesz że lewy przedni masz do wymiany

to chyba chodzilo o blotnik jak przeczytasz dobrze nie o zderzak, a jesli juz zostalo poprawione po twoim komencie to poprostu blad :wallbash:

a co do autka to dluga droga przed toba zeby ja doprowadzic do przadku ale ogarniesz z czasem sobie wszytsko i bedzie cacy, szerokosci i powodzenia w modach :good:

Opublikowano

i jeszcze jedno...od kiedy to zderzak przedni dzieli sie na lewy i prawy? :polew: bo piszesz że lewy przedni masz do wymiany

to chyba chodzilo o blotnik jak przeczytasz dobrze nie o zderzak, a jesli juz zostalo poprawione po twoim komencie to poprostu blad :wallbash:

a co do autka to dluga droga przed toba zeby ja doprowadzic do przadku ale ogarniesz z czasem sobie wszytsko i bedzie cacy, szerokosci i powodzenia w modach :good:

ja tam widze ze o błotnik chodzi - chyba ze czytac nie potrafie?

Opublikowano

no teraz błotnik ale przedtem kolega miał napisane zderzak :wink4: przeciez potrafie czytac