mogi Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 witam, Waszym zdaniem co lepiej wybrac? KENWOOD 5051U czy CLARION CZ501ER ?
Cris Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 bo kenwood osobiście go nie lubię jest ciężkie radio.raz miałem kenwooda i wiecej nie będę miał a może to: zmiana podświetlenia i fajnie gra ogólnie fajne radyjko.sam takie będę kupował PIONEER CD DEH-4300UB
mar_92 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 miałem jakiś czas temu kenwood,dla mnie dźwięk i moc jest lipna ,,to tylko moje zdanie,, clariona posiada kolega ,gra przyzwoicie
mogi Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 zdecydowalem sie i zakupilem CLARIONA. Teraz mam problem bo nie wiem gdzie podlaczyc RCA zeby mi wlaczalo wzmacniacz? w instrukcji pisze ze zewnatrzny wzmacniacz mozna podlaczyc przez 4-kanalowe wyjscie RCA, ale nic z tego nie rozumiem w poprzednim kenwoodzie podlaczylem sobie pod zasilanie elektrycznej anteny, ale to radyjko nie posiada takiego wyjscia
mogi Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 http://www.clarion.com/xe/en/MungoBlobs/390/482/CZ501E_EN,1.pdf drugie male pytanie to czy subwoofer z wbudowanym wzmacniaczem podlaczyc do tylnego wyjscia audio czy wyjscie subwoofera 1 i 2? Sadze ze to bedzie niebieski kabelek "Wlaczenie zdalne" myle sie?
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 zdecydowalem sie i zakupilem CLARIONA. Teraz mam problem bo nie wiem gdzie podlaczyc RCA zeby mi wlaczalo wzmacniacz? w instrukcji pisze ze zewnatrzny wzmacniacz mozna podlaczyc przez 4-kanalowe wyjscie RCA, ale nic z tego nie rozumiem w poprzednim kenwoodzie podlaczylem sobie pod zasilanie elektrycznej anteny, ale to radyjko nie posiada takiego wyjscia RCA czyli chinch, łaczysz radio ze wzmacniaczem, rem lub remote łączysz z "remote on" kabelek niebieski z białym paskiem, oczywiście zasilanie i masę do wzmaka i chula Aktywny sub podłączasz w ten sam sposób.
mogi Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 Dzis podlaczylem radyjko i wszystko funkcjonuje poprawnie Jedynym minusem jest wyswietlacz. Prezentuje sie super, jest podswietlony na czerwono itd. Problem w tym ze w dzien a tym bardziej przy slonecznej pogodzie jest on praktycznie nie do odczytana. Nic nie widac. Taki maly minusik, ale reszta jest jak najbardziej ok
Rekomendowane odpowiedzi