Opublikowano 23 Maja 200818 l Autor Nowe lampki ładniejsze Jeszcze kierunki w błotnikach zmień na białe i pokaż mi jakąś inną fotkę z nowymi lampami, taką bardziej normalną Wiesz o co mi chodzi, ja od dołu na auto nie patrzę Ogólnie fotki spoko :th: A jak pomalujesz dokładki to będzie ciekawie :th: Zapomnialem wlaczyc swiatla
Opublikowano 23 Maja 200818 l Zapomnialem wlaczyc swiatla A może Ci nie działają Lepiej sprawdź dla pewności Wygląda super, już niedługo moja będzie tak wyglądała :th: Dzięki za te fotki
Opublikowano 18 Czerwca 200818 l Autor w koncu znalazlem czas zeby zrobic wiecej fotek z nowymi lampkami, na razie musialem wstrzymac sie z dalszymi modami, fundusze pochlonela naprawa klimy, wymiana silentblockow i 2 wahaczy, a teraz urlopik przede mna wiec z braku czasu rowniez za wiele nie zdzialam, zrezygnowalem juz z malowania dokladek i progow (sam lakiernik mi odradzil, na jasnym lakierze bedzie widac odpryski od kamykow), na chwile obecna mysle o polerce felg na lustro, przyciemnieniu szybek, zmianie grila na poliftowy (s4 za drogi i chyba nie pasuje do TDI ) _________________________________________________
Opublikowano 18 Czerwca 200818 l A ja nadal na starych lampach A nowe leżą i czekają Ale już niedługo Wakacje blisko będzie czas na takie sprawy a teraz jeszcze muszę tą pier#$%^&* sesję jakoś doprowadzić do końca A co do grilla to ja w swoim planuję chromowaną ramkę pomalować na czarno Ciekawe co z tego wyjdzie Ja swojej srebrnej maszynce też zrobiłem w tamte wakacje podobną sesyjkę w lasku Jak wymienię lampy też się jakąś strzeli :> Jak się ogólnie lampki sprawują? Myślisz o xenonie? HID? Bo ja zastanawiam się nad zamontowaniem tego razem, żeby dwa razy nie zabierać się za to :gwizdanie:
Opublikowano 18 Czerwca 200818 l sesja to jest straszny paas :kox: A lampki spoko tylko ciecie blotnikow to w celu adaptacji lamp poliftowych to dla mnie druciarstwo...
Opublikowano 18 Czerwca 200818 l Autor A lampki spoko tylko ciecie blotnikow to w celu adaptacji lamp poliftowych to dla mnie druciarstwo... Zawsze mozna wymienic blotniki i zrobic wszystko bez ciecia, albo wrzucic lampy dzielone ale efekt nie bedzie ten sam a po co wyrzucac kase na blotniki? a z tym cieciem to prosta i w pelni bezpieczna sprawa, druciarstwo to dla mnie wycinanie dziur w zderzaku w bmw e36 na halogeny, jezeli chodzi o moja przerobke to chyba wszyscy sie zgodza ze troche przegiales :gwizdanie:
Opublikowano 19 Czerwca 200818 l Wiem ze wiele osob z forum tak robi ale jak auto jest przed liftem to ma byc przed liftem.... a ciecie blotnikow to dla mnie straszne druciarstwo.... Lampy mi sie podobaja ja nie mowie nie...Ale ich adaptacja to druciarstwo... Sam pewnie zainwestuje w dzielone fk depo bo zespolone solary mi sie nie podobaja a rezanie w blotnikach to dla mnie zbrodnia.... Co nie zmienia faktu ze auto sie b ladnie prezentuje
Opublikowano 19 Czerwca 200818 l Wiem ze wiele osob z forum tak robi ale jak auto jest przed liftem to ma byc przed liftem.... a ciecie blotnikow to dla mnie straszne druciarstwo.... Lampy mi sie podobaja ja nie mowie nie...Ale ich adaptacja to druciarstwo... Sam pewnie zainwestuje w dzielone fk depo bo zespolone solary mi sie nie podobaja a rezanie w blotnikach to dla mnie zbrodnia.... Co nie zmienia faktu ze auto sie b ladnie prezentuje Na tej samej zasadzie. Masz Audi, a nie BMW po co Ci ringi.. To ma byc Audi
Opublikowano 19 Czerwca 200818 l Sam pewnie zainwestuje w dzielone fk depo bo zespolone solary mi sie nie podobaja a rezanie w blotnikach to dla mnie zbrodnia.... hymmm ja nie mam zadnych ringow..... Jak zainwestujesz w dzielone fk depo to bedziesz miał...
Opublikowano 20 Czerwca 200818 l tak soczewki... z ringami... przygladnij sie dokładnie... http://moto.allegro.pl/item380808346_reflektory_lampy_przednie_depo_fk_audi_a4_95_.html
Opublikowano 26 Czerwca 200818 l Autor jutro wrzucam biale kierunki - koszt 36zl + 4zl pomaranczowe zarowki (w ASO Skody) i przyciemniam szybki, koszt przyciemnienia 500zl, gosc zawolal 600 ale udalo sie zejsc stowke chociaz uwazam ze i tak drogo, nastawialem sie na 350 jakos to przelkne na pewno niedlugo wrzuce foty
Opublikowano 26 Czerwca 200818 l Autor objezdzilem wszystkie sklepy w miescie i nigdzie nie mieli a w ASO Skody od reki, myslalem ze to bedzie polowe tej ceny ale to i tak groszowe sprawy wiec jakos przezyje :>
Opublikowano 28 Czerwca 200818 l No "bliźniak" zakładaj zakładaj Ale faktycznie drogo za te kierunki na allegro było kupić [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2008, 23:24 _________________________________________________buliking zakładasz xenon? :gwizdanie: Bo ja właśnie zakupiłem zestawik I będę rezał razem z lampami Już niedługo
Opublikowano 30 Lipca 200818 l Autor xenonu nie bedzie, przynajmniej na razie moze na jesieni pomysle, zmienilem kierunki na biale i przyciemnilem szybki a teraz czas na zawieszenie i felgi 17'', i tutaj mam pytanie odnosnie sprezyn (amorki mam prawie nowe): szukam -30/20 lub -35/25, i nic nie moge znalesc, moze ma ktos linka, czy znajde wogole? ostatecznie posadze 35/35 chociaz wolalbym przod troche nizej, no i felgi jaki wzor pasuje do sreberka? do wydania mam 2000zl na felgi z oponami! zalezy mi na czasie, a puki co nie znalezlem tych sprezyn P.S. nie rozumiem tego co mam w podpisie mialem kilka miniaturek ze zdjeciami mojego auta a nagle jakies naruszenie regulaminu, w dodatku punkt 13 wcale sie mnie nie tyczy, ewentualnie punkt 14 ale juz sam sie pogubilem
Opublikowano 30 Lipca 200818 l buliking pytaj szefostwa o co chodzi z tym podpisem Pokaż fotki po zmianach. A felgi polecam takie jak ja mam na VT Zobacz w moim temacie (o moim autku) na pierwszej stronie Przy okazji oceń moje wreszcie wymienione lampki A zawias polecam -30/20 taki jak ja mam to jest ori 1BE zawias sport montowany przez Audi Zobaczysz jak to u mnie wygląda