Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Srebrny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nowe lampki ładniejsze :tongue4: Jeszcze kierunki w błotnikach zmień na białe i pokaż mi jakąś inną fotkę z nowymi lampami, taką bardziej normalną :decayed: Wiesz o co mi chodzi, ja od dołu na auto nie patrzę :naughty: Ogólnie fotki spoko :th: A jak pomalujesz dokładki to będzie :przebiegly: ciekawie :th:

Zapomnialem wlaczyc swiatla :decayed:

new1cz5.jpg

new2bt5.jpg

Opublikowano

Zapomnialem wlaczyc swiatla :decayed:

A może Ci nie działają :naughty: Lepiej sprawdź dla pewności :naughty: Wygląda super, już niedługo moja będzie tak wyglądała :kox: :th: Dzięki za te fotki :notworthy:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

w koncu znalazlem czas zeby zrobic wiecej fotek z nowymi lampkami, na razie musialem wstrzymac sie z dalszymi modami, fundusze pochlonela naprawa klimy, wymiana silentblockow i 2 wahaczy, a teraz urlopik przede mna wiec z braku czasu rowniez za wiele nie zdzialam, zrezygnowalem juz z malowania dokladek i progow (sam lakiernik mi odradzil, na jasnym lakierze bedzie widac odpryski od kamykow), na chwile obecna mysle o polerce felg na lustro, przyciemnieniu szybek, zmianie grila na poliftowy (s4 za drogi i chyba nie pasuje do TDI :decayed:)

222gy4.jpg73386962nd7.jpg51316242wc3.jpg68530692pa7.jpg57053257qv5.jpg

77802599xz4.jpg62409882om4.jpg85125440vz2.jpgsrodekpf6.jpg

Opublikowano

Ladna sesja. :th: Zmien kierunki w blotnikach na biale.. :wink4:

Opublikowano

A ja nadal na starych lampach :decayed: A nowe leżą i czekają :wallbash::rant: Ale już niedługo :) Wakacje blisko będzie czas na takie sprawy a teraz jeszcze muszę tą pier#$%^&* sesję jakoś doprowadzić do końca :rolleyes: A co do grilla to ja w swoim planuję chromowaną ramkę pomalować na czarno :wink4: Ciekawe co z tego wyjdzie :rolleyes: Ja swojej srebrnej maszynce też zrobiłem w tamte wakacje podobną sesyjkę w lasku :naughty: Jak wymienię lampy też się jakąś strzeli :> Jak się ogólnie lampki sprawują? Myślisz o xenonie? HID? :rolleyes: Bo ja zastanawiam się nad zamontowaniem tego razem, żeby dwa razy nie zabierać się za to :gwizdanie:

Opublikowano

sesja to jest straszny paas :kox: :kox:

A lampki spoko tylko ciecie blotnikow to w celu adaptacji lamp poliftowych to dla mnie druciarstwo...

Opublikowano
  • Autor

A lampki spoko tylko ciecie blotnikow to w celu adaptacji lamp poliftowych to dla mnie druciarstwo...

Zawsze mozna wymienic blotniki i zrobic wszystko bez ciecia, albo wrzucic lampy dzielone ale efekt nie bedzie ten sam a po co wyrzucac kase na blotniki? a z tym cieciem to prosta i w pelni bezpieczna sprawa, druciarstwo to dla mnie wycinanie dziur w zderzaku w bmw e36 na halogeny, jezeli chodzi o moja przerobke to chyba wszyscy sie zgodza ze troche przegiales :gwizdanie:

Opublikowano

Wiem ze wiele osob z forum tak robi ale jak auto jest przed liftem to ma byc przed liftem.... a ciecie blotnikow to dla mnie straszne druciarstwo.... Lampy mi sie podobaja ja nie mowie nie...Ale ich adaptacja to druciarstwo... Sam pewnie zainwestuje w dzielone fk depo bo zespolone solary mi sie nie podobaja a rezanie w blotnikach to dla mnie zbrodnia....

Co nie zmienia faktu ze auto sie b ladnie prezentuje :)

Opublikowano

Wiem ze wiele osob z forum tak robi ale jak auto jest przed liftem to ma byc przed liftem.... a ciecie blotnikow to dla mnie straszne druciarstwo.... Lampy mi sie podobaja ja nie mowie nie...Ale ich adaptacja to druciarstwo... Sam pewnie zainwestuje w dzielone fk depo bo zespolone solary mi sie nie podobaja a rezanie w blotnikach to dla mnie zbrodnia....

Co nie zmienia faktu ze auto sie b ladnie prezentuje :)

Na tej samej zasadzie. Masz Audi, a nie BMW po co Ci ringi.. To ma byc Audi :)

Opublikowano

hymmm ja nie mam zadnych ringow.....

Opublikowano

Sam pewnie zainwestuje w dzielone fk depo bo zespolone solary mi sie nie podobaja a rezanie w blotnikach to dla mnie zbrodnia....

hymmm ja nie mam zadnych ringow.....

Jak zainwestujesz w dzielone fk depo to bedziesz miał...

Opublikowano

przeciez to soczewki .... ?

Opublikowano
  • Autor

jutro wrzucam biale kierunki - koszt 36zl + 4zl pomaranczowe zarowki (w ASO Skody) i przyciemniam szybki, koszt przyciemnienia 500zl, gosc zawolal 600 ale udalo sie zejsc stowke chociaz uwazam ze i tak drogo, nastawialem sie na 350 jakos to przelkne :wallbash: na pewno niedlugo wrzuce foty :hi:

Opublikowano

buliking duzo to Ty dales za te kierunki.. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

objezdzilem wszystkie sklepy w miescie i nigdzie nie mieli a w ASO Skody od reki, myslalem ze to bedzie polowe tej ceny ale to i tak groszowe sprawy wiec jakos przezyje :>

Opublikowano

Daj nowe foty.. :) Jak zalozysz kierunki.. :decayed:

Opublikowano

No "bliźniak" zakładaj zakładaj :naughty: Ale faktycznie drogo za te kierunki na allegro było kupić :tongue4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2008, 23:24 _________________________________________________buliking zakładasz xenon? :gwizdanie: Bo ja właśnie zakupiłem zestawik :wink4: I będę rezał razem z lampami :rolleyes: Już niedługo :dance:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

xenonu nie bedzie, przynajmniej na razie moze na jesieni pomysle, zmienilem kierunki na biale i przyciemnilem szybki a teraz czas na zawieszenie i felgi 17'', i tutaj mam pytanie odnosnie sprezyn (amorki mam prawie nowe): szukam -30/20 lub -35/25, i nic nie moge znalesc, moze ma ktos linka, czy znajde wogole? ostatecznie posadze 35/35 chociaz wolalbym przod troche nizej, no i felgi jaki wzor pasuje do sreberka? do wydania mam 2000zl na felgi z oponami! zalezy mi na czasie, a puki co nie znalezlem tych sprezyn :wallbash:

P.S. nie rozumiem tego co mam w podpisie :) mialem kilka miniaturek ze zdjeciami mojego auta a nagle jakies naruszenie regulaminu, w dodatku punkt 13 wcale sie mnie nie tyczy, ewentualnie punkt 14 ale juz sam sie pogubilem :shocked:

Opublikowano

buliking pytaj szefostwa o co chodzi z tym podpisem :wink4:

Pokaż fotki po zmianach. A felgi polecam takie jak ja mam na VT :kox: Zobacz w moim temacie (o moim autku) na pierwszej stronie :cool1: Przy okazji oceń moje wreszcie wymienione lampki :naughty: A zawias polecam -30/20 taki jak ja mam to jest ori 1BE zawias sport montowany przez Audi :wink4: Zobaczysz jak to u mnie wygląda :cool1::hi: