Opublikowano 10 Kwietnia 200818 l Czy wie ktoś gdzie się znajduje i jak wygląda ściemniacz oświetlenia w poliftowym A4? (ten od górnej lampki)
Opublikowano 10 Kwietnia 200818 l od górnej lampki? a to jest coś takiego ? ściemniacz jest od zegarów i całej deski rozdzielczej ale od lampki w podsufitce to nie słyszałem jeszcze
Opublikowano 10 Kwietnia 200818 l Autor A jak zamykasz drzwi w samochodzie to lampka przygasa bo się żarówka spaliła Przecież po zamknięciu drzwi żarówka nie gaśnie tylko sciemnia się i potem dopiero gaśnie. Więc musi być takie urządzenie. Chyba że w 99 było a 2000 nie
Opublikowano 10 Kwietnia 200818 l A jak zamykasz drzwi w samochodzie to lampka przygasa bo się żarówka spaliła Przecież po zamknięciu drzwi żarówka nie gaśnie tylko sciemnia się i potem dopiero gaśnie. Więc musi być takie urządzenie. Chyba że w 99 było a 2000 nie a o to chodzi, bo myślałem że chcesz ręcznie tak jak w zegarach ściemniać
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l Czy wie ktoś gdzie się znajduje i jak wygląda ściemniacz oświetlenia w poliftowym A4? (ten od górnej lampki) Też szukam ... czy ktoś już wie gdzie jest ? Mi raz ściemnia a raz zostaje zaświecona po krótkim mrugnięciu. Podświetlenie pod nogami gaśnie więc krańcówki drzwi są ok. Słyszałem że w poliftowej a4 99r jest to gdzieś w elektronice centralnego zamka... czy potwierdzacie ? I gdzie to jest....
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l w tego co wiem w tym modelu go nie ma....wszystkimi tymi bajerami steruje sterownik w pompce pneumatyki. Szukam informacji.... już wiem że jest w bagażniku po prawej stronie
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l witam też jestem zainteresowany powolnym przygasaniem światła wewnątrz autka, ale mam nieco starszy model i nie wiem czy da się to jakoś przerobić? chodzi mi o sam sterownik, czy trzeba poszukać sterownik z modułem komfortu???
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l w tego co wiem w tym modelu go nie ma....wszystkimi tymi bajerami steruje sterownik w pompce pneumatyki. Szukam informacji.... już wiem że jest w bagażniku po prawej stronie no właśnie ten sterownik jest czasami nazywany modułem komfortu
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l w b5 tak jak mówicie niema modułu komfortu za wszystko odpowiada pompka, dobrze kolego mówisz w prawej części bagażnika pod wykładziną
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l witam też jestem zainteresowany powolnym przygasaniem światła wewnątrz autka, ale mam nieco starszy model i nie wiem czy da się to jakoś przerobić? chodzi mi o sam sterownik, czy trzeba poszukać sterownik z modułem komfortu??? wszystko się da ale czy warto ? zależy od ilości wolnego czasu.... U mnie jest prawdopodobnie ten moduł: http://allegro.pl/pompka-centralnego-zamka-audi-a4-b5-i1331118882.html Ja już wszystko wiem...mam schemat tylko z wolnym czasem cieniutko dam znać jak do czegoś dojdę....
Opublikowano 12 Grudnia 201015 l ooo to może wrzuć schemat to się na pewno komuś przyda, a na pewno mi, bo jestem trochę taki majsterkowicz i może wytłumacz mniej więcej co i jak, albo na rysunku zaznacz