Jet_a Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 Siemian ty ostatnio coś za dużo o mnie dbasz :polew:
macko90 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 te szkła lusterek to jakaś folia z naklejką s-line czy co ? POdoba mi sie to a jak tak to dzie mozna cos takiego dostac
Jet_a Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 Macko jeżeli chodzi o znaczek S-line na szkle lusterka to tak jak pisałem-to tylko naklejka,kupilem ją na ebay chyba za 3 funty Dzisiaj wreszcie odebrałem dlugo oczekiwaną paczkę od Siemiana (dzięki wielkie ale na drugi raz oszczędź mi czasu i nie pakuj tego jak sejfu ) Doszło do mnie kompletne zawieszenie 1BE tj. amortyzatory + sprężyny przód i tył montaż w przyszłą środę no to zaczynamy powolutku rezac poniżej foto
akjam Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Życzę Ci żeby ładnie/równo siadło. :gwizdanie:
Jet_a Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 jak nie to będę wieszal Siemiana za jaja :polew: oby oby
Rekomendowane odpowiedzi