szymek Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam Wczoraj zauważyłem, że nie mam świateł stopu i na razie używam zastępczo przeciwmgielnych tylnych. Powiedzcie, od czego mam zacząć sprawdzanie a i od pewnego czasu zapala mi się raz za czas kontrolka abs i (!) (Wydaje mi się ze jest to kontrolka płynu hamulcowego, ale płynu jest w sam raz prawie max.) Dzięki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 moze czujnik w pedale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No właśnie miałem od tego zacząć a jak myślicie zregenerować go jakoś czy najlepiej wymienić na nowy?? Czujnik raczej drogi nie jest tylko nie wiem czy dostane taki w zwykłym sklepie motoryzacyjnym czy tylko serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 tylko nowy jesli jest zepsuty a poze nie kontaktuje na wtyczce tylko trza sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 jest taniutki i ogolnie dostepny, ena cos kolo 20pln, zacznij sprawdzac od bezpiecznikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Sprawdz bezpiecznik jak sie niemyle jest to 13 numer na bezbieczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 jak bezpiecznik dobry to zrób zwore na właczniku przy pedale hamulca i bedzie wszystko wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Dziękuje problem rozwiązany zobaczyłem, że bezpiecznik się przepalił wymieniłem na nowy niestety od razu się spalił po dłuższych poszukiwaniach wypatrzyłem przetarty kabel zaizolowałem i wszystko jest tak jak należy. Dziękuje za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi