Reggi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 raggman - moja babcia miała taki staaary szlafrok właśnie w tym kolorze i dokładnie tak przeszywany jak boki tych siedzeń... TRAGEDIA.... A ta niebieska alcantara.... jak dla mnie też niebardzo... Nie wiem kolego czy do końca zrozumiałeś o co chodzi .... a chodzi głownie o pomysł tapicerowania dekorów a nie jego wykonanie pokazane na fotkach .. Chodziło bardziej o sam pomysł .. Ta 2 fotka jest za***ista! Typowe autko pokazowe co chcecie ? Jeśli chodzi o beżowy środek z tymi przeszywaniami to dla mnie troszkę przerost formy
marioti Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tapicerować czy nie tapicerować oto jest pytanie :-) To rzecz gustu... jak widzisz większości ten pomysł nie leży ale Ty zrób tak jak tobie się podoba choćby wszyscy uważali że to wiocha i takie tam... ważne żeby tobie się podobało. Samo obicie listew skórą jest dla nich jakąś alternatywą... ważne żeby to się jakoś z wnętrzem komponowało i tworzyło estetyczny wygląd... i powtórka.. ważne żeby tobie się podobało ;-)
basen Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Niektorzy chyba nie skumali o co w calej bajce chodzi (wlaczja swój staly glosniczek) Ja proponuje obkleic te listwy folia z firmy Foliatec http://www.foliatec.com.pl/. Prosto sie to robi i mozna sobi karbon strzelic
marcin j Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jeżeli chcesz robić dekorki , to racjonalnym rozwiązaniem wg mnie będzie coś do koloru skóry w aucie, jak czarne fotele to czarne dekory (alcantra bądź skóra) [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2008, 22:45 _________________________________________________Ot. :A i jeszcze jedno glupie wypowiedzi w temacie innym niż hyde park , moim zdaniem są nie na miejscu i obniżają poziom forum, tym bardziej , że wątek jest na forum technicznym.EOT
slepy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a mi sie podoba, tylko jakby to bylo w komplecie z fotelami zrobionymi skora i alcantrą, i bedzie wygladac dosc dobrze, a przynajmniej inaczej... takze z fotelami jestem za :th:
Rekomendowane odpowiedzi