Opublikowano 29 Lutego 201214 l Co to jest za urządzenie? http://imageshack.us/photo/my-images/41/takietam020.jpg/ Nie mam w tej chwili jego numerów, kiedys sprawdzalem to sie dowiedzialem co to dokldnie jest ale juz nie pamietam Napis jaki teraz odczytalem to: Saughror - rura ssąca Do urzadzenia jest wiazka kabli i jeden gumowy wezyk.
Opublikowano 29 Lutego 201214 l Autor Numeru nie spisze teraz bo auto zostawilem w domu, a teraz w pracy jestem do poznego wieczora. Fotka poprawiona ---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 10:47 ---------- link do fotki tego urzadzenia jest w pierwszym poscie, prosze sprawdzic.
Opublikowano 29 Lutego 201214 l Autor nikt nie ma pojecia co to za urzadzenie? Wiem, ze cos zwiazane z paliwem... co dokladnie?
Opublikowano 29 Lutego 201214 l zaczekaj cierpliwie. nie kazdy ma czas, siedziec caly dzien przed kompem.
Opublikowano 29 Lutego 201214 l Autor numer B 0 281 001 na koncu sa trzy kwadraciki Doszedlem w koncu co to jest. BOX ! Dlatego audik tak ladnie sie zbiera.