Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Defekty po malowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto maluje gdy temperatura nie przekracza 10 stopni i jest wilgoc no kto? lakiernik nie ma warunkow i przyjmuje robote w takie dni. eh pogratulowac lakiernika. bedziesz to zdzieral i jeszcze raz robil zobacyzsz kwestia czasu

Opublikowano
  • Autor

pożyjemy zobaczymy:) w sumie trochę naciskałem na malowanie a rozpoczynaliśmy jak było ciepło, a że czas pokazał co pokazał, to teraz mam nauczkę, zobaczymy co się będzie działo, trochę nie możliwe by nie wyschło bo stało 4 dniw temp min 15 stopni a po za tym to są mniejsca jak np dokładka tylnego zderzaka która nie ma defektów a była malowana równo, a do tego przedni zderzak gdzie na 9/10 nic nie występuje

Opublikowano

Za mało lub w ogóle utwardzacza w klarze (clear coat) lakierze bezbarwnym. Będzie się tak zawsze robiło jak popada. Sprawdź to w następujący sposób : jak sie tak zrobi to weź dmuchawę z ciepłym powietrzem i grzej te miejsce jak zacznie znikać to to jest to o czym napisałem na początku.

Opublikowano
  • Autor

hmm faktycznie tak jest, dziś to zrobiłem i zobaczymy czy wyjdzie znowu, ale jak to jest pada w nocy jest pozniej w trakcie dnia pokropi i noc pada rano nie ma, hmm, damy rade jak nie to polerka i jeszcze raz w klar

Opublikowano

Porozmawiaj z lakiernikiem on wyjaśni co i jak trzeba zrobić.Jak jest tak jak myślę to jeszcze raz malowanie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Za mało lub w ogóle utwardzacza w klarze (clear coat) lakierze bezbarwnym. Będzie się tak zawsze robiło jak popada. Sprawdź to w następujący sposób : jak sie tak zrobi to weź dmuchawę z ciepłym powietrzem i grzej te miejsce jak zacznie znikać to to jest to o czym napisałem na początku.

dokładnie, wina lakieru bezbarwnego jego składu, w sensie proprcjii lub jakosci,

Opublikowano
  • Autor

podgrzałem go oplarka i wszytsko gra już nie wystąpiło od tamtego czasu, zobaczymy co bedzie w zime