Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

autem do CRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kto z kolegóe był w chorwacji swoim autkiem?/ Prosze o porady .poz prosze o jakies sugestie porady co i jak ceny koszty pozdrawiam!!

Opublikowano

pytaj Siemiana, Chorwacja to jego druga ojczyzna :)

Opublikowano

Ja bylem w zeszlym roku- fajnie, latwo,przyjemnie i bezpiecznie :), polecam. Ponizej wrzucam linka do chyba najwiekszego forum o Chorwacji w PL i zarazem najwiekszej bazy danych, znajdziesz tam odpowiedz na wszystkie swoje pytania(podroz/trasy,noclegi ceny,miejscowosci,atrakc turyst,etc,etc) pozdr

http://cro.pl/forum/index.php

Opublikowano

witaj, ja do CRO autkiem jezdze od paru lat cala rodzinka wiec jak bys mial jakies pytania ponizej numer telefonu do mnie masz to smialo dzwon :wink:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za linka .już się logujei zaczynam studiowac ;-)

Opublikowano

Smigaj smialo bylem 2 lata temu droga ok zjazd nad przepascią do Makarskiej robi wrazenie .zwiedz JEZIORA PLEWICKIE robia wrazenia.Polecam bo Bułgaria mnie nie przekonała.

Opublikowano

no i oczywiscie Park Narodowy Krka :thumbup1:

66fa314a57e3b4aaf736d40bbeb5ea44_big.jpg

Opublikowano

proponuję te wątki poczytać :wink:

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?70474-CHORWACJA-wszystko-o-wakacjach&highlight=chorwacja

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?52362-Trasa-do-Chorwacji-Po%B3udniowa-Dalmacja-Makarska&highlight=chorwacja

Opublikowano
  • Autor

czytam forum podane przez sławka i wszystiego można się dowiedziec .naprawde rewelka polecam teraz CRO nie ma dla mnie żadnych tajemnic ;-))

Opublikowano
czytam forum podane przez sławka i wszystiego można się dowiedziec .naprawde rewelka polecam teraz CRO nie ma dla mnie żadnych tajemnic ;-))

badzo znane forum :naughty:

w google wpisz forum o chorwacji i masz :whistling::kox:

Opublikowano

badzo znane forum :naughty:

w google wpisz forum o chorwacji i masz :whistling::kox:

Niom, gdyby takim nie bylo to nie posiadalo by tak szerokiej bazy informacji. Ogolnie Chorwacja fajny kraj, czlowiek juz z pol swiata zjechal a tam pierwszy raz w zeszlym roku byl i wrazenia mam dosyc pozytywne,chyba fajniejsze niz z Bulgarii. Oczywiscie ten kraj trzeba rozpatrywac z zupelnie innej "plaszczyzny" niz jakies egzotyki, jak karaiby czy pacyfik,etc. Fajne jest to ze mozna autkiem spokojnie pojechac, przy okazji zatrzymac sie w ciekawych miejscach. Sama Chorwacja ma dosyc duzo atrakcji do zaoferowania i powiem szczerze ze sam klimat nad morzem czasami bardziej mi sie podobal niz Lazurowe,czy duza czesci Hiszpani(nie biorac imprezek pod uwage). Przy okazji mozesz urozmaicic sobie wycieczke i zatrzymac sie gdzies nad Balatonem,lub w Austrii, a w drodze powrotnej spedzic dzien w Wenecji. Wiem tez ze coraz wiecej ludzi jezdzi do Czarnogory i Albanii, ponoc sa duzo tansze, ale infrastruktura turystyczna nie jest tak az tak rozwinieta, mozna jeszcze do Grecji. Ale bez wydziwiania polecam Chorwacje(pewno nie pierwszy), ja bylem w Dalmacji na Ciovo kolo Trogiru, ale staralem sie pojezdzic troche po kraju i mysle ze nastepnym razem wybiore okolice Dubrownika lub Korcule, do imprezowania dobra jest Makarska, choc ponoc pln Cro ma tez wiele do zaoferowania(nie bylem), to chyba tyle wspomnien i porownan. Pewno oryginalny nie jestem, cromaniacy i cro forum jest zdecydowanie wieksza kopalnia wiedzy, dlatego ja podalem bo jest chyba najlepsza baza danych o tym kraju.