Pawloxx90 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Witam, tak jak w temacie co wchodzi w skład kompletnej klimatyzacji climatronik?? Proszę o wspólne wymienianie podzespołów, od A do Z, chodzi mi o każdą część, typu łapa kompresora, wiązki elektryczne(jakie?), ile przewodów (jak się zwą itd.) Bardzo pilne jak dla mnie. Dzięki. Mówimy o przedlifcie 96r. AFN.
LeszekA6 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Dołączę do tematu. Również interesuje mnie spis części potrzebnych do klimatyzacji (climatronic) w przedlifcie. Na pewno: -sprężarka -łapa sprężarki -chłodnica -osuszacz -wentylator chodnicy -panel sterowania -ramka kokpitu -przewody i co jeszcze? instalacja, czujniki (jakie?), nagrzewnica?, wentylator/dmuchawa?, jakieś silniczki klapy? Dosyć pilne.
pauel Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 kompletna nagrzewnica, wyświetlacz climatronika, stelaż z ramka do montażu wyświetlacza, czujnik z deski rozdzielczej, czujnik z nawiewów, instalacja z pod deski, cztery przewody, osuszacz, chłodnica, sprężarka , łapa z napinaczem,czujnik temperatury zewnętrznej z uchwytem, wiatrak chłodnicy i jego instalacja z oprnicą i pas przedni albo przeróbka własnego
Pawloxx90 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 Dziękóweczka, proszę jeszcze o wiecej odpowiedzi Naprawde to jest bardzo ważne dla mnie!
Pawloxx90 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 up, chłopaki dawać odpowiedzi, na w/w temat
Rekomendowane odpowiedzi