Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zarowki postojowe w B5.. jak sie je wymienia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. chcialem wymienic sobie zarowki postojowek na biale diody... ale nie bardzo wiem ktoredy mam je zaaplikowac.. reflektor to valeo z 2000r. zespolony z kierunkiem.. jest taka jakby nakretka szara plastikowa.. ale reka nie udalo mi sie jej zdjac/odkrecic/usunac.. a nie probowalem innym narzedziem.. macie jakis patent na to?

pozdrawiam

Opublikowano

zdejmij oslone dlugich swiatel (czyli ta od srodka) i tam masz postojowki

Opublikowano
Witam.. chcialem wymienic sobie zarowki postojowek na biale diody... ale nie bardzo wiem ktoredy mam je zaaplikowac.. reflektor to valeo z 2000r. zespolony z kierunkiem.. jest taka jakby nakretka szara plastikowa.. ale reka nie udalo mi sie jej zdjac/odkrecic/usunac.. a nie probowalem innym narzedziem.. macie jakis patent na to?

pozdrawiam

cookiemonster jesli nie masz jeszcze kupionych tych bialych diod to sie wstrzymaj. Wczoraj w tvn turbo mowili ze palki sie bardzo tego czepiają, ja kupilem ostatnio na allegro diodowe postojowki do mojej niuni. Moim zdaniem wyglądają zajefajnie. Wieczorem zrobie fotki i Ci wysle. Sam ocenisz czy Ci sie podoba i kupisz czy tez nie. A co do rodzaju postojowek to w Twoim z 2000 roku zapewne bedzie W5W. Ale jakby co to moge Ci doradzic co i jak...

Opublikowano
  • Autor

cookiemonster jesli nie masz jeszcze kupionych tych bialych diod to sie wstrzymaj. Wczoraj w tvn turbo mowili ze palki sie bardzo tego czepiają, ja kupilem ostatnio na allegro diodowe postojowki do mojej niuni. Moim zdaniem wyglądają zajefajnie. Wieczorem zrobie fotki i Ci wysle. Sam ocenisz czy Ci sie podoba i kupisz czy tez nie. A co do rodzaju postojowek to w Twoim z 2000 roku zapewne bedzie W5W. Ale jakby co to moge Ci doradzic co i jak...

Hej, no wlasnie dostalem diody razem z zarowkami ktore kupilem i juz wymienilem.. a diody sobie leza.. nawet nie wiem jakiego efektu sie spodziewac.. ale masz racje.. jesli beda sie rzucach w oczy chamskim niebieskim kolorem to je po prostu wymienie

Pozdro!

• 3 lata później...
Opublikowano

witam czy umialby ktos napisac jak sie dostac do tej postojowki bo tez mam zamiar sobie tak diode wsadzic ale nie umiem sie dostac do tego.. A jak u Was swieci ta dioda??