Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Antybiotyki a alkohol .... macie doświadczenia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Wiesz .... ja nie wiem jak Ty w każdym bądź razie ja nie mam 50 lat aby sobie żałować ... byłem wróciłem nic mi nie jest także ok ... temat założyłem z ciekawości bo to dział Na każdy temat być może ktoś coś ciekawego napisze - jakiś epizod ze swojego doświadczenia. Jakbym w moim wieku na wszystko uważał, wszystkiego żałował i wszystkiego się wystrzegał to po co to żyć ? Jak będę miał 50tke na karku, 2 wnucząt i trajkoczącą nad głową przekwitającą żonę - to może wtedy zacznę sie zastanawiać.

Nie kumam ludzi którzy mają taki radykalny pogląd na wszystko jak TY :) Nie to abym jakoś specjalnie do Ciebie z tym "pił" czy coś .. po prostu żyj i daj żyć innym - bo takie trolowanie "sztucznie nabytymi stereotypami" że tego nie wolno, że to nie wypada to proszę Cie ...

ja tylko tak dla przemyślenia podejścia... teraz sobie nie żałujesz a jak będziesz miał 50 o będziesz musiał bo co? bo już zdrowie siądzie i nie będzie innego wyjścia. A siądze dlaczego? bo za młodu był mądrzejszy od innych... I co się potem dziwić, że Polak na emeryturze to tylko w poczekalnie do lekarza co rano...

Nie szkoda tego zdrowia? Jak będziesz miał dzieci i wnuki i przyjdzie ci sie z nimi za wcześnie rozstawać to sobie pomyśl o tym co ci lekarz mowił jak młody byłeś

Ale to jest błędne koło - wychodzi na to, że nigdy nie można i całe życie trzeba "jak Bóg przykazał" ....

Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi, a alkohol tym bardziej.

Tylko, że nie wtedy jak się bierze leki.

Opublikowano

a wystarczy przeczytać ulotkę...

Opublikowano
Wszystko jest dla ludzi, a alkohol tym bardziej.

Tylko, że nie wtedy jak się bierze leki.

gadasz jakbyś był co najmniej lekarzem :grin:

Opublikowano
Ze swojego doświadczenia to wiem ze antybiotyk+alko = wieksza/lepsza/ciekawsza faza :thumbup1:

Moge polecić :naughty::naughty:

ha ha ha ha dobre ;p

Opublikowano
  • Autor
a wystarczy przeczytać ulotkę...

A w jakim celu ? Żeby się dowiedzieć, że nie ma tam nic napisanego o alkoholu ;-) Jakby był aż tak szkodliwy to by napisali, skoro piszą ze nie można łykać razem z Apapem czy innym paracetamolem którego ludzie łykają na tony w ciągu dnia i o nich nikt nie mówi, żę narkomani he

Opublikowano

też kiedyś brałem Forcid 1000, ostatnią pigułę wziąłem w piątek rano, w sobotę wieczorem 3 browary i faza taka, że nie ogarniałem... następnego dnia ( i później) zero jakichkolwiek skutków ubocznych, mogę polecić! :decayed:

Opublikowano
Wiesz .... ja nie wiem jak Ty w każdym bądź razie ja nie mam 50 lat aby sobie żałować ... byłem wróciłem nic mi nie jest także ok ... temat założyłem z ciekawości bo to dział Na każdy temat być może ktoś coś ciekawego napisze - jakiś epizod ze swojego doświadczenia. Jakbym w moim wieku na wszystko uważał, wszystkiego żałował i wszystkiego się wystrzegał to po co to żyć ? Jak będę miał 50tke na karku, 2 wnucząt i trajkoczącą nad głową przekwitającą żonę - to może wtedy zacznę sie zastanawiać.

Nie kumam ludzi którzy mają taki radykalny pogląd na wszystko jak TY :) Nie to abym jakoś specjalnie do Ciebie z tym "pił" czy coś .. po prostu żyj i daj żyć innym - bo takie trolowanie "sztucznie nabytymi stereotypami" że tego nie wolno, że to nie wypada to proszę Cie ...

ja tylko tak dla przemyślenia podejścia... teraz sobie nie żałujesz a jak będziesz miał 50 o będziesz musiał bo co? bo już zdrowie siądzie i nie będzie innego wyjścia. A siądze dlaczego? bo za młodu był mądrzejszy od innych... I co się potem dziwić, że Polak na emeryturze to tylko w poczekalnie do lekarza co rano...

Nie szkoda tego zdrowia? Jak będziesz miał dzieci i wnuki i przyjdzie ci sie z nimi za wcześnie rozstawać to sobie pomyśl o tym co ci lekarz mowił jak młody byłeś

Ale to jest błędne koło - wychodzi na to, że nigdy nie można i całe życie trzeba "jak Bóg przykazał" ....

można wtedy kiedy ryzyko jest najmniejsze. a ty akurat proponujesz używanie sobie życia akurat wtedy kiedy ryzyko powikłań jest największe. Bawić się też trzeba umieć. Fachowo nazwałbym to zarządzaniem ryzykiem :) Ja tam wolę oszczędzać nerki i wątrobę.