wujek_kamil Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Sorka, że tutaj ale tylko tutaj mogę posta napisać... Nie mogę znaleźć warunków/regulaminu giełdy(chodzi o warunki do spełnienia jeśli chodzi o założenie tematu w dziale "sprzedam auto--->a4 b5", ponieważ mojego Avanta chcę sprzedać... Ogólnie nad ŻADNYM działem nie ma regulaminu ani FAQ a ogólny nie mówi NIC o warunkach do spełnienia w ww. kwestii...:/ Może ja coś pominąłem albo jestem ślepy(możliwe) ale nie ogarniam...
pepik Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Chcesz sprzedawać to musisz mieć 100 postów napisanych.
Hugo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Sorka, że tutaj ale tylko tutaj mogę posta napisać...Nie mogę znaleźć warunków/regulaminu giełdy(chodzi o warunki do spełnienia jeśli chodzi o założenie tematu w dziale "sprzedam auto--->a4 b5", ponieważ mojego Avanta chcę sprzedać... Ogólnie nad ŻADNYM działem nie ma regulaminu ani FAQ a ogólny nie mówi NIC o warunkach do spełnienia w ww. kwestii...:/ Może ja coś pominąłem albo jestem ślepy(możliwe) ale nie ogarniam... Na samej górze strony jak byk jest przycisk Regulamin. Jak zakładałeś konto na forum to go akceptowałeś W każdym dziale sprzedam jest regulamin. Pierwszy lepszy z brzegu http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?22198-REGULAMIN-dzia%B3u-Sprzedam-auto-aktualizacja-31-05-2011r
Rekomendowane odpowiedzi