Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co to za część ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Wyciągałem dzisiaj klamke w przednich lewych drzwiach bo mi ciężko chodziła , musiałem ściągnąć ramę okna bo przeszkadzała mi w odblokowaniu blokady . Kiedy uniosłem ramkę okna do góry coś spadło na dno drzwi . Wiecie może co to jest i gdzie to powinno być ? I czy coś będzie nie tak jak tego nie założyłem :eusathink:?

img4039p.jpg

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Witam...nie wiem czy to w czymś Ci pomoże ale dziś również wyciągałem ramkę szyby(wymieniałem linkę od podnoszenia/opuszczania szyby) ale takiej części nigdzie nie zauważyłem u siebie....u mnie wypadła jedynie blaszka do której pózniej przykręca się boczek(pod dekorem)....pozdrawiam

Opublikowano
... Wiecie może co to jest i gdzie to powinno być ?...

wkladka.th.png

8D0837779A w 2008r. zostało zastąpione przez 8D0837779C

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor
... Wiecie może co to jest i gdzie to powinno być ?...

http://img577.imageshack.us/img577/205/wkladka.th.png

8D0837779A w 2008r. zostało zastąpione przez 8D0837779C

--

Pozdrawiam.

Sławek

Z tego rysunku i tak nie wiem gdzie to powinno być :eusathink:, i czy coś będzie nie tak jak tego nie założyłem ?

Aha i u mnie w jednych drzwiach były dwie takie blaszki a na rysunku pokazana jest jedna

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

Nikt nie wie co to jest i do czego konkretnie służy i czy jest potrzebne :eusathink: , wiem że kolega wyżej podał rysunek , ale ja za bardzo nic z niego nie kumam :wallbash:

Opublikowano

jutro będę rozbierał ponownie drzwi(małe poprawki dzisiejszej pracy) więc się przyjrzę dokładnie gdzie są i czy w ogóle u mnie są te części...dam znać co i jak

Opublikowano
  • Autor
jutro będę rozbierał ponownie drzwi(małe poprawki dzisiejszej pracy) więc się przyjrzę dokładnie gdzie są i czy w ogóle u mnie są te części...dam znać co i jak

ok , to czekam , może u ciebie jest to jeszcze na miejscu , jak będziesz mógł to może zrób fotke gdzie to siedzi , będę bardzo wdzięczny

Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

ok , to czekam , może u ciebie jest to jeszcze na miejscu , jak będziesz mógł to może zrób fotke gdzie to siedzi , będę bardzo wdzięczny

Dzięki i pozdrawiam

witam....właśnie wróciłem z garażu i stwierdzam że u mnie takiej częsci nie ma no chyba że gdzieś przy zamku bo jego nie ruszałem ale patrząc na rysunek ona powinna być w okolicy lusterka....wyciągłem ramkę z szybą,pooglądałem dokładnie również w środku drzwi i nic...po prostu tega nie ma albo jestem mega ślepy.....dodam tylko że ja mam b7 ale wnętrzności drzwi to chyba te same co w b6....pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor

Dzięki i pozdrawiam

witam....właśnie wróciłem z garażu i stwierdzam że u mnie takiej częsci nie ma no chyba że gdzieś przy zamku bo jego nie ruszałem ale patrząc na rysunek ona powinna być w okolicy lusterka....wyciągłem ramkę z szybą,pooglądałem dokładnie również w środku drzwi i nic...po prostu tega nie ma albo jestem mega ślepy.....dodam tylko że ja mam b7 ale wnętrzności drzwi to chyba te same co w b6....pozdrawiam

A może ktoś u ciebie już te drzwi rozbierał , tez mu to wyleciało i po prostu tego nie włożył :eusathink:. U mnie to spadło jak tylko uniosłem do góry ramką z szybą , dziwna sprawa . Wszystko dobrze funkcjonuje więc chyba dam sobie z tym spokój

Dzieki za odpowiedź

• 3 lata później...
Opublikowano

Hej,ja dziś wymieniałem mechanizm opuszczania szyb i ponosząc ramkę tez mi to wypadło,z tego co czytałem jak to się nazywa to jest jakiś dystans,złożyłem to bez tej blaszki i działa wszystko prawidłowo,jakby ktoś wiedział jak prawidłowo to zamontować to proszę o wpis to rozbiore to jeszcze raz i poprawnie skręcę