Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pakiet ospojlerowania CARACTERE vs Rieger vs S4 B6 vs S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to powodzenia życzę w rezanku :D ja będę robił s4 przód cały he

a widzialeś takie coś

354854176618598934b5o.jpg

35485418702cedcffceeo.jpg

3548543164135c0e715ao.jpg

Opublikowano
:shock3: bodykid rs4 no no
Opublikowano
  • Autor

ladnie to wyglada tylko ze w sedanie a to jest hofele desing i przod od b7 ja mam tak ze przod rs4 b7 albo juz b7 s-line mi sie podoba a tyl od b6 moze jestem jedyny ale to wyglada prze pieknie. jeszcze te ori reflektory od b7 z wbudowanymi ledami miodzio

http://moto.allegro.pl/przod-kompletny-audi-a4-b7-ly9b-s-line-sline-igla-i2206371332.html

wszystko pasi p&p

2206371332_1

Opublikowano

no ten bodykit od rs4 wyglada kozacko:kox:, ale wg mnie najlepszy styl ma S-line :wink:

Opublikowano
  • Autor

krok po kroku

audi4u.jpg

audi6.jpg

audi8.jpg

audi10x.jpg

audi20.jpg

tylko czemu nie wlozyl po prostu blotnikow od b7 tylko rezal z b6 hmmm tu by sie musial NOSB wypowiedziec hmmm

Opublikowano

w b7 są chyba inne przetłoczenia na błotniku i póżniej na drzwi wchodzą ale ręki nie dam

Opublikowano
  • Autor

a no moze bo teraz mi sie cos przypomina ze cos takiego bylo ale tez pewny nie jestem

Opublikowano
w b7 są chyba inne przetłoczenia na błotniku i póżniej na drzwi wchodzą ale ręki nie dam

Tak są inne przetłoczenia na 100%

Opublikowano
  • Autor

no ale jak np polaczyc tak jak na foto blotnik?? spaw czy co?? bo pozniej juz wiadomo szpachla podklad i lakier do rownego

Opublikowano
no ale jak np polaczyc tak jak na foto blotnik?? spaw czy co?? bo pozniej juz wiadomo szpachla podklad i lakier do rownego

no jak tylko spaw inaczej jak chciałeś połączyć blachę?

Opublikowano
  • Autor

no jak tylko spaw inaczej jak chciałeś połączyć blachę?

ooooj tam moja glupota hehe

chyba ktoś szukał zderzaka do sedana s-line to jest na sprzedaż na naszym forum,myślę że zbyt długo nie będzie bo chętnych na sedana nie brakuje

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?229660-Sprzedam-zderzak-S-line-do-A4-B6-z-PDC

ja szukam s4 do tylu ale i tak narazie kasy brak ale mysli sie pojawily juz :D

Opublikowano

Ten RS4 w b6 wygląda obłędnie :slina:

Opublikowano
  • Autor

wiem i to firma hofele desing wejdz na ich strone i oblukaj! tez mi sie podoba przod b7 w b6 ale zdania sa podzielone i niektorzy uwazaja ze to wiocha

Opublikowano
wiem i to firma hofele desing wejdz na ich strone i oblukaj! tez mi sie podoba przod b7 w b6 ale zdania sa podzielone i niektorzy uwazaja ze to wiocha

wygląda super ale wiesz jakby to nie było to wywalasz przód z b6 i wkładasz b7,czy ja wiem czy to taki dobry pomysł .jednak ori S-LINE czy S4 to jest to.patrząc na to auto widzisz przód b7 a tył b6

Opublikowano

Jest na ich stronie druga opcja , taki sam zderzak tylko bez dużego grilla i to na pewno wymiata , a ten duży grill w B6 zawsze będzie trochę dziwnie wyglądał i ja wcale nie sądzę że to wiocha tylko zależy z jakim smakiem jest to zrobione :wink:

Opublikowano

Oczywiście chodzi o zrobienie tego w dobrym guście :) jak to b6 avant z fotki gdzie jest poszerzony i body hofele stanowi dopełnienie :wink:

Opublikowano
  • Autor

a wiecie ze te dokladki progowe ktore widac na foto to przykleja sie na stare progi plastiki??

Opublikowano
  • Autor

jeszcze wracajac do tematu klapy USA oto dwa przyklady gosci ktorzy je maja i jezdza na nich obydwoje sa z malopolskiego

c224500134.jpg a ten 3.0 V6 sprowadzony ze stanow

c225818352.jpg ten to nie s4 tylko zwykle 1.8T 170km

Opublikowano

No dla mnie USA klapy kozak a połączeniu z d*pą S4 to wymiata:naughty: No i u mnie tak dokładnie będzie za parę dni bo auto u lakiernika jest obecnie, aż nie mogę się doczekać:decayed: żeby wam zaprezentować:wink:

Mam tylko takie foto przed wyjazdem do lakiernika, a klapa US siedziała na tylnym siedzeniu. dodam że aluminiowa listwa i dokładka pod wydechy będą też w kolorze lakieru no i de batch

Dodam że lampy wrócą ORI

photochooserc1b8d6b6137.jpg