Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pakiet ospojlerowania CARACTERE vs Rieger vs S4 B6 vs S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i bedziesz musial spalanie zmienic z 7 na 15

Opublikowano
  • Autor

no to mowie ze prawie hehe

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

hehe no jasne albo i nawet przy dobrym bucie 19 :D

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

http://www.spojler.com.pl/produkt/11330/audi-a4-s4-2001-2004-audi-a4-typ-b6-2001---2003-----body-kit-tuning

http://www.spojler.com.pl/produkt/20036/audi-a4-s4-2000-2004-audi-a4-avant-typ-8e---body-kit---48j2-tuning

http://www.spojler.com.pl/szukaj?s_marka=4&s_model=+&s_kat=17

no nie moglem sie powstrzymac rzućcie okiem na to hhahaha

Opublikowano
ja bym pociagna calosc w s4 ze wszystkimi dodatkami tylko ciezko trafic czesci nie wiem czy po prostu tego nie zgonie a kupie orginalne s4 w sumie kasa mnie wyjdzie podobna a 400koni prawie to jest roznica hehe

344km

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:22 ----------

344KM :wink:

z tymi S4 to jest różnie a te 344kuce to chyba jak z fabryki wyjedzie bo później jest tylko mniej , wiem coś o tym bo mój kolega taką ma i co trochę narzeka że czasami mu koniki gdzieś uciekają i furka nie idzie tak jak trzeba a czasami jest dobrze.

A żeby nie robić OT ,

02_audi_a4_eurogear_carbon_fiber_trunk_02.jpg

02_audi_a4_eurogear_carbon_fiber_trunk_05.jpg

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:53 ----------

Ogólnie tył S4 też jest kosa :slina: :slina:

img3564ts8.jpg

Opublikowano
  • Autor

nie no tyl s4 magia!! ja bym dal troche mniejsze rury z tylu tylko i by bylo git

Opublikowano

tylko pozostaje ci szukać części,rezać i rezać :wink:

Opublikowano
nie no tyl s4 magia!! ja bym dal troche mniejsze rury z tylu tylko i by bylo git

Zdaje mi się że dużą robote robi tu też ta klapa w wersji USA

Opublikowano

a rejestracje skąd weźmiesz,to nie takie proste jak się może wydawać

Opublikowano

Tablice to najmniejszy problem , ja moje oryginalne plastikowe angielskie wymieniłem na aluminiowe tłoczone na wzór niemieckich i zapłaciłem za to 25f w ofercie mieli także wersje USA w tej samej cenie więc tablice to nie problem , gorzej jest ze znalezieniem takiej klapy za rozsądne pieniądze.

Opublikowano
77341410b2e4cb98med.jpg
Opublikowano

Tablice to najmniejszy problem , ja moje oryginalne plastikowe angielskie wymieniłem na aluminiowe tłoczone na wzór niemieckich i zapłaciłem za to 25f w ofercie mieli także wersje USA w tej samej cenie więc tablice to nie problem , gorzej jest ze znalezieniem takiej klapy za rozsądne pieniądze.

no nie do końca taki najmniejszy problem ponieważ w PL masz rejestracje odblaskową i masz wplepę na niej,którą jak przekleisz na inną rejestrację możesz być posądzony o fałszerstwo więc to nie takie proste jak ci się wydaje w PL

Opublikowano

no nie do końca taki najmniejszy problem ponieważ w PL masz rejestracje odblaskową i masz wplepę na niej,którą jak przekleisz na inną rejestrację możesz być posądzony o fałszerstwo więc to nie takie proste jak ci się wydaje w PL

właśnie o to mi chodziło

Opublikowano

heh ale ja nie mieszkam w Polsce , dlatego pisze że tablice to najmniejszy problem :decayed: .

A co do tablic rejestracyjnych w Polsce to idziesz do wydziału komunikacji i mówisz że chcesz wymienic tablice na taką kwadratową , na pewno jest taka opcja tylko ciekawe ile trzeba zapłacić :co:

Opublikowano

co z tego jak polska tablica kwadratowa to pasuje do ciągnika a nie do klapy usa, trzebaby robić na zamówienie na wzór usa ale to nielegalne i na dłuższą metę problemowe :facepalm:

Opublikowano
co z tego jak polska tablica kwadratowa to pasuje do ciągnika a nie do klapy usa, trzebaby robić na zamówienie na wzór usa ale to nielegalne i na dłuższą metę problemowe :facepalm:

o widzisz marcin miałem to na końcu języka-do ciągnika są nasze polskie rejestracje :decayed:

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

kwadratowe dodam

Opublikowano

Ma ktoś foto czarnego B6 z czarnymi grillami S4?

Opublikowano
  • Autor

no to jazda za czesciami i rezanko sie szykuje :D a co do klap usa to tez kiedys myslalem ale wlasnie z takiego powodu zrezygnowalem jak napisaliscie pozatym nie wiele sie rozni a zderzak jest duzo szerszy od serii poezja!!

Opublikowano
no to jazda za czesciami i rezanko sie szykuje :D a co do klap usa to tez kiedys myslalem ale wlasnie z takiego powodu zrezygnowalem jak napisaliscie pozatym nie wiele sie rozni a zderzak jest duzo szerszy od serii poezja!!

Ok to odpuszczamy klapę USA na Polskie drogi :wink: , no i rzeczywiście te polskie kwadraty pasują tylko do traktorów . Teraz sobie przypomniałem że widziałem kiedyś Mietka z taką tablicą z tyłu i wyglądało to koszmarnie , wystawała za klapę :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

tu gosc ma z polski klape usa i jezdzi he

C23327782_3.jpg

http://otomoto.pl/audi-s4-C23327782.html

Opublikowano

kolorek rzeczywiście unikatowy w audi i zacnie w nim wyglądające :wink:

---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

wczoraj dotarła do mnie kratka dolna od s4 i biorę się za przycinanie jej w ramkę s-line :banan::banan: