numen1 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Witam, Problem mam od dłuższego czasu i należało by coś z tym zrobić. Ogólnie Auto jeździ, raz lepiej raz gorzej. Generalnie jest coś nie tak z mocą przypuszczam ze to turbina. Wyświetla - mruga się błąd na liczniku sprężynek ( ikonka od świec ) wcześniej wyświetlał się sporadycznie ( mruga), obecnie nie mruga od razu, nie ma reguły czasem po 3min a jeszcze indziej po 10min itp..... Czuje ze jest problem z mocą głownie na 2 i 3 biegu, i to też różnie, czasem jest moc, a czasami nie ma mocy, objawia to się tym ze ślinik głośniej buczy i jest mało mocy, więcej buczy niż jedzie. A jest jeszcze jeden problem, bywa tak gdy przyśpieszam i mam mniej niż 3tys obrotów, auto traci całkiem moc ( tryb awaryjny ) muszę zatrzymać auto i odpalić, moc powraca. Wiem ze trzeba zrobić logi, kabek mam. Tylko jakiej grupy zrobić logi?
Biszczan Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Zrób komplet logów, tu masz opisane co i jak: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?12031-TDI-Diagnostyka-%28aktualizacja-30-VII-2008%29
gumis855 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Zrób logi inaczej to mozna gdybac. Mi wpadalo w tryb awaryjny az pewnego razu strzelilo cos w silniku i turbina calkowicie padla.
Rekomendowane odpowiedzi