lapawwa Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Koledzy mam pytanko dotyczące elementu znajdującego sie w avancie w prawym boczku. Za zagłuszeniem mam jakis duzy czarny element? Co to jest? Ida do tego dwa czarne przewody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Daj zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Prawdopodobnie mówisz o pompce centralnego. Dla pewności wstaw zdjęcie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nero84 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 u mnie jest w prawym boczku pompka od centralnego właśnie, także pewnie to o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Prawdopodobnie chodzi o pompke centralnego (dziwne że fotki nie zapodał ) ---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:54 ---------- To może ja wkleje fotke pompki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapawwa Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 up O o to właśnie chodzi:) dzieki wielkie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi