Milczar Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Siemanko, powiedzcie mi czy w b5 sedan jest jakiś wzmacniacz do tej anteny w szybie a jeśli jest to gdzie i jak się do niego dostać ? Próbowałem już 4 radia i na każdym jest bardzo słaby odbiór stacji radiowych więc wygląda, że to kwestia anteny, właściwie jedynymi dobrze odbierającymi stacjami jest RMF i Radio Maryja ale je to można na gwoździu nawet złapać. Robiłem nawet test, postawiłem 3 różne auta z fabrycznymi instalacjami obok siebie i moje audi wypadło najgorzej bo nie złapało tych samych stacji co dwa pozostałe. Wolałbym jednak czasem posłuchać czegoś innego niż ciągłych powtórek w RFMce.
jarek_ns Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Jak masz nie ori radia to musisz zamontować separator antenowy. Który poda zasilanie na wzmacniacz. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Milczar Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Dzięki za info, patrząc w necie za tym separatorem to wszędzie jest napisane, że "do nowszych modeli Audi". Czy b5 zalicza się już do tych nowszych bo jak dla mnie to już dosyć stary model.
jarek_ns Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Spokojnie możesz brać z Allegro tylko nie najtańszy. Ja kupiłem za 20 pln i chodził idealnie. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi