Biszczan Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Witam forumowiczów, mam problem z uruchomieniem ELSY. Zainstalowałem ją zgodnie z instrukcją, ale gdy chcę zmienić język z niemieckiego na polski wyskakuje komunikat "Program przestał działać...". Poprzednio wszystko odinstalowałem i przy ponownej instalacji nie musiałem podawać już kodu co mnie trochę dziwi; tak czy inaczej program nie działa:/. Na lapku zainstalowany jest Win 7 32bit natomiast ELSA jest oznaczona jako 3.91 PL. Pozdro
Góral65 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Witam forumowiczów, mam problem z uruchomieniem ELSY. Zainstalowałem ją zgodnie z instrukcją, ale gdy chcę zmienić język z niemieckiego na polski wyskakuje komunikat "Program przestał działać...". Poprzednio wszystko odinstalowałem i przy ponownej instalacji nie musiałem podawać już kodu co mnie trochę dziwi; tak czy inaczej program nie działa:/. Na lapku zainstalowany jest Win 7 32bit natomiast ELSA jest oznaczona jako 3.91 PL. Pozdro nie jestem pewien ale masz wersję niemiecką , języka nie da się zmienić tak było w moim przypadku na początku też taką miałem i był ten sam problem później poszukałem wersji polskiej 3,90 i teraz też jak bym chciał zmienić język mam taką informację : Program Elsawin Retail Version przestał działać
Biszczan Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Wygląda na to, że bez względu jakie zechce się zainstalować języki dodatkowe to niemiecki jest ustawiony domyślnie w każdej wersji programu. Gdybym nie postępował według instrukcji to byłoby to zrozumiałe, że nie działa... Jutro jeszcze pokombinuję z tym. Pozdrawiam Udało mi się rozwiązać problem z uruchomieniem. Potrzebna była instalacja Virtual Box, oraz na tym VB Win XP. Teraz ELSA śmiga aż miło
Rekomendowane odpowiedzi