Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podświetlenie schowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może skąd i dokąd dokładnie trzeba przeprowadzić przewody żeby było podświetlenie schowka?

Opublikowano

a co nie masz wydaje mi się że każde a4 miało tą opcjie

Opublikowano
  • Autor

poprzedni wlasciciel cos musial nagrzebac i nie mam przeciagnietych przewodow do lampki w schowku, nie wiem czy dobrym rozwiazaniem bedzie podlaczenie pod zapalniczke

Opublikowano

raczej pod zapalniczkę nie bardzo

wepnij się w kostkę tylnych halogenów oczywiście pod oświetlenie przełącznika halogenów

Opublikowano

Ostateczni + po stacyjce ( wtyk radia)

Opublikowano
  • Autor

a co powiedzie na przewody od lampki podsufitowki ?

leca one chyba prawym boczkiem wiec praktycznie przy schowku

Opublikowano

ja co prawda przewody miałem pociągnięte tylko ten wichajster co załancza i wyłancza lampkę był uszkodzony wywaliłem go całkowicie i teraz podświetlenie schowka załancza się po włączeniu świateł

Opublikowano
ja co prawda przewody miałem pociągnięte tylko ten wichajster co załancza i wyłancza lampkę był uszkodzony wywaliłem go całkowicie i teraz podświetlenie schowka załancza się po włączeniu świateł

Hmm.... A to nie jest tak ze wlasnie po wlaczeniu swiatel sie zalacza? Bo u mnie tak jest. I na dodatek swieci sie przez caly czas jak swiatla sa wlaczone. Chociaz u mnie ktos kiedys kombinowal i bylo tam wstawione dodatkowe gniazdo zapalniczki. Ja to wyrzucilem i wstawilem oryginalnie lampke.

Opublikowano

oryginalna lampka podświetlenia w B5 zasilana jest ze świateł pozycyjnych , włącza sie poprzez styk w lampce po otwarciu schowka , styk jest ukryty, wciska go trzpień klapki schowka , czasem wystarczy wyjąc lampkę i podgiąć blaszki jeżeli nie chce świecić

Opublikowano
  • Autor
oryginalna lampka podświetlenia w B5 zasilana jest ze świateł pozycyjnych , włącza sie poprzez styk w lampce po otwarciu schowka , styk jest ukryty, wciska go trzpień klapki schowka , czasem wystarczy wyjąc lampkę i podgiąć blaszki jeżeli nie chce świecić

tez slyszalem że ze swiatel pozycyjych tyle ze jesli schowek posiada wlacznik krancowy i lampka w schowku zapala sie po jego otwarciu to tak naprawde nie robi roznicy czy bedzie to podlaczenie do radia czy podsufitowki, czy zapalniczki, mam racje ?