Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i działanie wewnętrznego lusterka fotochrom w A4 B8 2007-2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jestem właśnie na etapie podłączania fotochromu wszystko hula wsteczne lampy też podłączone, pytanie jak podłączyć oświetlenie wnętrza??? Pin6 gdzie dokładnie mam wpiąć???

Pin 6 - oświetlenie wnętrza (wtyczka 8-pinowa, pin 6)

Opublikowano

Tak to wiem, tylko gdzie dokładnie się wpiąć w przewody od oświetlenia wnetrza?

Opublikowano
  • Autor

Tak to wiem, tylko gdzie dokładnie się wpiąć w przewody od oświetlenia wnetrza?

Ciagniesz kabelek od lusterka ( 6 PIN) do wtyki 8 PINOIWEJ ( PIN 6 ) :)

Opublikowano

Aaaaaaaa dobra czaje czaje, przepraszam za zamieszanie:) Przewód podprowadzony tylko rodzi się się następne pytanie, jaki pin do tej wtyki 8pinowej? Taki sam jak do wtyki lusterka?

Opublikowano

Pierwszy post się kłania :)

8-pinowa wtyczka ma oznaczenie 8K0 971 833. Piny do niej mają oznaczenie 000 979 034 E.

Opublikowano

A to wiem, wtyk i 2 kabelki z pinami zamawiałem w Aso. 6sty pin we wtyce 8śmio pinowej od oświetlenia mam pusty i nie wiem teraz jaki upchać tam pin. Zrobię jutro jakieś foto

Opublikowano
  • Autor

A to wiem, wtyk i 2 kabelki z pinami zamawiałem w Aso. 6sty pin we wtyce 8śmio pinowej od oświetlenia mam pusty i nie wiem teraz jaki upchać tam pin. Zrobię jutro jakieś foto

na poczatku watka masz fotki i opis

WTYKA_8_PIN.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy te lusterko ze zdjęcia ma jest przystosowane pod czujnik deszczu i światła? Lusterko ma numer:8R0857511

lusterko.jpg

Opublikowano

Lusterko jest z fotochromem więc powinno (i na takie wygląda) być pod czujnik

Opublikowano

Było dla aut do modelu 2009 bez czujnika wilgotnosci powietrza

Ale pod czujnik światła przystosowane ? czy tez nie?

Opublikowano

A czy ono różni się czymś od tych dla aut od 2009 roku w zwyż? Jaki generalnie numer mają lusterka jasne pod fotochrom i czujnik deszczu dla roku 2009 w górę?

A czy ono różni się czymś od tych dla aut od 2009 roku w zwyż? Jaki generalnie numer mają lusterka jasne pod fotochrom i czujnik deszczu dla roku 2009 w górę?

Odpowie ktoś na to pytanie. Czy lusterko wstecznie do modelu 2009 różniło się czymś od tych od 2010 w górę, np. mocowaniem czy czymś innym, czy zmieniono tylko numer?

Opublikowano
  • Autor

Mocowanie lusterka jest to samo 2008-2012 .

Rozne sa numery , wszystko zalezy od roku produkcji .

Lusterka produkowane były pod opcje wyposazenia np. ( podsufitka jasna , ciemna : Klima BASIC , KOMFORT).

lustra.jpg

Opublikowano

Grzesiek a jesteś wstanie podać numery lusterek które na pewno pasują do A4 B8. Te co podałem wyżej jest bez czujnika wilgotności czyli pod klimę BASIC?

Te lusterko o tym numerze: 8R0857511 było stosowane w montażu w B8 czy w innych modelach?

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek a jesteś wstanie podać numery lusterek które na pewno pasują do A4 B8. Te co podałem wyżej jest bez czujnika wilgotności czyli pod klimę BASIC?

Te lusterko o tym numerze: 8R0857511 było stosowane w montażu w B8 czy w innych modelach?

Takie rzeczy masz w ETCE

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/206744-etka-online-po-polsku/?p=2875025#entry2875025

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/280544-prawie-jak-etka/#entry4057986

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/71963-ceny-czesci-aso-online/#entry3650350

8R0857511 było w A4 B8

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko jak sprawdzić w kodzie wyposażenia pojazdu który kolor podsufitki mamy?

Czy te lusterka występowały w kolorze jasnym tylko w dwóch kolorach beżowym(Y22) oraz srebrny gwiezdny(Z62- czyli potocznie nazywany szarym)?

Opublikowano
  • Autor

w 2011 roku było Z62 srebrny gwiezdny a kody to 6NJ podsufitka standard , 9AK KLIMA 1 zone

Opublikowano

Dzieki Grzesiu czyli w tym roczniku kolor podsufitki jasnej to Z62 a czarnej 4PK i żadne inne nie występowały?

Opublikowano
  • Autor

Dzieki Grzesiu czyli w tym roczniku kolor podsufitki jasnej to Z62 a czarnej 4PK i żadne inne nie występowały?

Y22 bez lniany i tyle .